Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

I disse karantænelignende, fodboldløse coronatider dulmer podcast-holdet United-nerverne. Emil, Niels og Jonathan holder telefonmøde om Premier Leagues ageren, scousernes mesterskabschancer og et sprudlende United-hold.

Corona-pandemien har lagt det meste af Europa, ja nærmest hele verden ned; Premier League, Europa League og al andet fodbold er suspenderet; Manchester Uniteds sæson er med andre ord sparket til hjørne på ubestemt tid. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I en tid, hvor 10.000 mennesker i verden er døde på grund af corona, hvor Danmark er i en undtagelsestilsand, som ikke er set magen til siden Anden Verdenskrig, og hvor manges jobs hænger i en tynd tråd, kan det virke omsonst at tale om fodbold. 

Men vi har brug for et frirum, hvor vi kan tænke på noget andet end virussen. Og derfor sætter Emil Jørgensen podcastudstyret op i sin stue på Nørrebro i København og fanger Niels O. Thinesen i Greve og Jonathan Damm Seldorf i Odense på en telefonforbindelse. 

Sammen drøfter de FA og Premier League-klubbernes beslutning om at suspendere engelsk fodbold til den 30. april. 

Fra et – må vi nok erkende – pænt subjektivt standpunkt diskuterer de også retfærdigheden i at fratage Liverpool klubbens første mesterskab i 30 år. 

De tager temperaturen på Uniteds form, før at alting blev udsat på ubestemt tid; ubesejret i 11 kampe, kun lukket to mål ind på vejen – hvad er der pludselig sket med Solskjærs tropper? 

Til sidst giver de også deres bud på, hvem som har været årets spiller på Old Trafford, samt hvordan man bedst dyrker United-passionen i disse coronatider.  

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medier: Inter er utilfredse med Sánchez - sender ham retur til United

Næste artikel

The Athletic: United har tændt Kane-radaren

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share