Sky Sports-redaktør: Aubameyang er dét, United skriger efter

Manchester United mangler en topscorer, som er garant for minimum 20-25 kasser per sæson. Lige præcis sådan en type er Arsenals anfører Pierre-Emerick Aubameyang, siger Paul Merson fra Sky Sports, som foreslår, at United punger ud for den 30-årige angriber.

Der var en gang en anfører i Arsenal, som hed Robin van Persie. Han scorede mål på samlebånd og var højt elsket på Emirates, men så besluttede han sig for, at han ville prøve at vinde Premier League, og han skiftede til rivalerne fra Manchester United – til “The Gunners”-fansenes store fortrydelse. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu gentager en lignende historie sig måske. I hvert fald mener tabloidavisen The Sun at Arsenals 50 millioner pund dyre, nuværende anfører, Pierre-Emerick Aubameyang, er i søgelyset hos både Chelsea, FC Barcelona og Manchester United, og spørger man Sky Sports-redaktøren Paul Merson, ville det give godt mening med et skifte til sidstnævnte klub. 

I en længere blog argumenterer Merson for, at Aubameyang er lige det, som United har brug for: En topscorer, som leverer plus 20 sæsonmål år efter år:

– United skriger efter nogen, som giver dem mellem 20 og 25 sæsonmål, og det er, hvad Aubameyang bringer. Han giver dig 25 mål uden at få sved på panden. Tilføj Grealish, hvis de kan få fat på ham, og Bruno Fernandes liggende bagved, og pludselig ligner Manchester United en magtfaktor, skriver Paul Merson. 

Hvor Robin van Persie tilbage i 2012 skiftede til Old Trafford på grund af de sportslige ambitioner, så mener Merson imidlertid ikke, at det samme ville være tilfældet med Aubameyang, hvis han skiftede kanonlogoet ud med djævlelogoet. 

– I øjeblikket kan du ikke sige, at du tager til Manchester United for at være garanteret trofæer. Han ville skifte på grund af pengene, for han bliver snart 31 år, og det er sandsynligvis hans sidste store skifte. 

Arsenal-topscoreren er angiveligt ikke den eneste topangriber, som United holder øje med. Ifølge The Athletic har de også kikkerten rettet mod Tottenhams Harry Kane. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

The Athletic: United har tændt Kane-radaren

Næste artikel

Blog: Paul Pogba kan gøre United til titelkandidater

ANNONCE