The Guardian: Mourinho må handle for +100 millioner pund i januar

Ifølge det engelske medie The Guardian er Manchester Uniteds bestyrelse klar til at bakke Jose Mourinho op på vinterens transfermarked. Portugiseren er angiveligt ude efter en central forsvarsspiller og en angriber

Der ligger potentielt over 100 millioner pund klar til Jose Mourinho, øremærket transferkøb. Det mener The Guardian, der også skriver, at Manchester United-manageren jagter en mand, der kan score mål, samt en central forsvarsspiller. 

Historien er dog lidt den samme, som den var i sommer: Pengene er der, hvis bestyrelsen vurderer, at den rigtige spiller er til rådighed. For eksempel var Ed Woodward og co. ikke klar til at punge ud for Harry Maguire og Jerome Boateng, og det forventes heller ikke, at de vil være det til januar. 

Sommerens transfereskapader skabte enorm uro på de indre linjer. Jose Mourinho kritiserede bestyrelsen i mediernem, og han har gentagende gange mere eller mindre direkte sagt, at hans trup ikke er god nok. 

Normalt er det sværere at købe spillere i januar, end det er i sommerens transfervindue, for klubberne har kortere tid til at finde erstatninger. I seneste sæson lykkedes det dog alligevel Manchester United at sikre sig Arsenals Alexis Sanchez i en byttehandel for Henrikh Mkhitaryan.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Fem ting, vi lærte af Everton-kampen

Næste artikel

Mourinho har fuld tiltro til Lukaku

ANNONCE