The Telegraph: McTominay gider ikke brokhoveder i United

Det er blevet til at par ophedede diskussioner med holdkammerater, lyder det fra en kilde.

Manchester-korrespondenten i The Telegraph James Ducker er gået i dybden med Scott McTominays indflydelse og status i Manchester United, hvor der ifølge journalisten bliver sat stor pris på skottens mentalitet og arbejdsiver.

McTominay har delt vandene blandt klubbens fans siden debuten under José Mourinho, men internt i truppen bliver han set som personlighed, der kræver noget af sine holdkammerater på samme linje som Bruno Fernandes.

En kilde fortæller:

– Han klager ikke, men han knokler videre, og det er det budskab, han sender til de andre, “Stop med at brokke dig, du spiller for Manchester United”. Han kan ikke tolerere brokkeri, og han har gennem tiden haft et par ‘fall outs’ med holdkammerater, som har spredt negativitet i og omkring omklædningsrummet.

Bruno Fernandes der, udover de åbenlyse talenter med bolden, også bliver rost for sin vindermentalitet peger også på de samme egenskaber hos Scott McTominay, om hvem han ser en kommende anfører i.

– Scotty har de der naturlige lederevner. Han er en spiller, der giver alt, han har, og han er en af dem, der leder efter eksempel. Han træner hårdt, og han ved, hvordan man skal kommuikere med andre, har portugiseren sagt.

Tidligere på måneden offentliggjorde United, at Darren Fletcher er blevet en del af trænerstaben. Udover at de begge er fra Skotland, så drager mange sammenligninger mellem Fletcher og McTominays stil på banen, og ifølge James Ducker, så er ansættelsen noget man i klubben håber kan være en fordel for McTominay.

James Ducker sammenligner også McTominay med en modstander, der står på Old Trafford i dag, nemlig Jordan Henderson, som også har store lederevner, og måske også er en bedre fodboldspiller, end han får kredit for.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Varm op til Liverpool-opgør med stort Fernandes-interview

Næste artikel

Startopstillinger: de Beek med fra start, Bruno på bænken

ANNONCE