Tid til noget man bestemt ikke ser hver dag

Arsenals manager, Arsene Wenger, går nu med ind i diskussionerne om Sir Alex Fergusons fremtid i Manchester United efter den seneste uges ballade om skottens fremtid på Old Trafford, som måske hænger i en meget tynd tråd, hvis John Magnier og JP McManus køber klubben.

Wenger regner ikke med, at Ferguson bliver fyret, men mener samtidig at tvivlen om Manchester Uniteds transfers og klubbens nye transferpolitik om at gøre deres transfers så gennemskuelige som muligt er noget klubben selv er skyld.

“Jeg tror han vil blive der. Jeg ved ikke helt hvor seriøse disse ting er, men vibrationerne fra klubben viser at stabiliteten vil vinde.
Jeg tror ikke, at han vil blive tvunget ud. Han ser ud til, at have en stor støtte fra alle i klubben. Ville han blive et stort tab for klubben? Se hvad han har opnået,” lyder det idag fra Wenger til Soccernet.

Franskmanden hentede idag spanieren, Jose Antonio Reyes til London-klubben for et beløb, der skulle lyde på omkring 250 mio. kroner, men det vil nok aldrig blive bekræftet, fordi i modsætning til Manchester United, så vil Arsenal ikke offentliggøre prisen på deres spillere.
At United nu er begyndt at gøre det, er klubbens egen skyld, mener Wenger.

“Manchester United gør det ikke fordi det er sjovt. De gør det fordi, at de intet valg har, eftersom de er et aktieselskab.
Hvis reglerne siger, at vi skal offentliggøre transfersummerne, så vil vi gøre det. Hvis ikke, så gør vi ikke.
Det er folket baserer deres opfattelse af spilleren ved prisen, som han har kopstet. Men hvad det egentligt handler om, er hvad han gør på banen.
Folk siger fx. “Den 100 millioner dyre spiller har lagt bolden ind over. Men, for mig, alt hvad der betyder noget er om han har lagt bolden godt eller dårligt,” lyder det meget fornuftigt fra Arsene Wenger.

Hans egen klub er ikke et aktieselskab og skal derfor ikke først konsultere de store aktionærer inden vigtige beslutning såsom spillerkøb. De skal desuden heller ikke sende en besked om beslutningen til børsen inden de offentligørelsen, sådan som United fx. skal.

Forrige artikel

Nardiello udlejes til Barnsley

Næste artikel

David Meek: Vi må stå sammen

ANNONCE