Tid til noget man bestemt ikke ser hver dag

Arsenals manager, Arsene Wenger, går nu med ind i diskussionerne om Sir Alex Fergusons fremtid i Manchester United efter den seneste uges ballade om skottens fremtid på Old Trafford, som måske hænger i en meget tynd tråd, hvis John Magnier og JP McManus køber klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Wenger regner ikke med, at Ferguson bliver fyret, men mener samtidig at tvivlen om Manchester Uniteds transfers og klubbens nye transferpolitik om at gøre deres transfers så gennemskuelige som muligt er noget klubben selv er skyld.

“Jeg tror han vil blive der. Jeg ved ikke helt hvor seriøse disse ting er, men vibrationerne fra klubben viser at stabiliteten vil vinde.
Jeg tror ikke, at han vil blive tvunget ud. Han ser ud til, at have en stor støtte fra alle i klubben. Ville han blive et stort tab for klubben? Se hvad han har opnået,” lyder det idag fra Wenger til Soccernet.

Franskmanden hentede idag spanieren, Jose Antonio Reyes til London-klubben for et beløb, der skulle lyde på omkring 250 mio. kroner, men det vil nok aldrig blive bekræftet, fordi i modsætning til Manchester United, så vil Arsenal ikke offentliggøre prisen på deres spillere.
At United nu er begyndt at gøre det, er klubbens egen skyld, mener Wenger.

“Manchester United gør det ikke fordi det er sjovt. De gør det fordi, at de intet valg har, eftersom de er et aktieselskab.
Hvis reglerne siger, at vi skal offentliggøre transfersummerne, så vil vi gøre det. Hvis ikke, så gør vi ikke.
Det er folket baserer deres opfattelse af spilleren ved prisen, som han har kopstet. Men hvad det egentligt handler om, er hvad han gør på banen.
Folk siger fx. “Den 100 millioner dyre spiller har lagt bolden ind over. Men, for mig, alt hvad der betyder noget er om han har lagt bolden godt eller dårligt,” lyder det meget fornuftigt fra Arsene Wenger.

Hans egen klub er ikke et aktieselskab og skal derfor ikke først konsultere de store aktionærer inden vigtige beslutning såsom spillerkøb. De skal desuden heller ikke sende en besked om beslutningen til børsen inden de offentligørelsen, sådan som United fx. skal.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nardiello udlejes til Barnsley

Næste artikel

David Meek: Vi må stå sammen

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share