David Meek: Vi må stå sammen

Den mangeårige skribent for Manchester Evening News og aktionær i Manchester United, David Meek, prøver nu på, at få Manchester Uniteds fans til at stå sammen for at redde klubben fra at komme på JP McManus og John Magniers hænder.

Hestemilliardærerne købte sig forleden til over 25% af klubbens aktier og det forventes, at de to irere vil købe yderligere aktier inden længe, der vil tvinge dem til, at byde på hele klubben, når de når 30%.

De to irere rygtes at stå bag mediernes hetz imod Sir Alex Fergusons transferhandler, og de to rigmænd er også meget imod, at selvsamme Ferguson får sin kontrakt forlænget i klubben.
Derudover har de to mænd stillet store spørgsmålstegn til bl.a. Rio Ferdinands fortsatte lønudbetaling under hans karantæne og har ligeledes stillet spørgsmålstegn ved kæbet af forsvarsspilleren.

“Jeg vil have alle United aktionærer og supportere til at stå sammen og komme med bare lidt modstand til Magnier og hans hetz mod Ferguson.
Han er ikke en finans-ekspert, han er manager og han få lov til at gøre sit job i fred.
Hvis Magnier er den snedige forretningsmand, som alle siger han er, så er det sidste han vil gøre at modsige hans kunder og det er hvad supporterne er.
De kan ikke gøre ham fortræd rent økonomisk ligenu, men hvis han er ved at få magten i Manchester United, så ser jeg ingen fordel for ham at han først skal starte med at blive gode venner med supporterne.
Det er måske for sent for ham,” sagde David Meek til Sky Sports idag.

David Meek er en respekteret herre blandt Manchester Uniteds fans, hvorfor hans bønner nok skal blive hørt.

Det forventes at der vil komme adskillige demonstrationer op til Southampton kampen i denne weekend.

Forrige artikel

Tid til noget man bestemt ikke ser hver dag

Næste artikel

SU: Vi har intet imod en generalforsamling

ANNONCE