Tidlig start mod Spurs

United åbner sæsonen i Premier League, da kampen mod Tottenham er rykket frem til 13.45.

Tv-selskaberne har i dag offentliggjort deres valg af kampe for de første par måneder, og det har betydet en række ændringer i kampprogrammet for Uniteds vedkommende.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Første kamp i sæsonen er hjemme mod Tottenham, og det bliver samtidig første kamp for hele ligaen. Kampen er nemlig flyttet til 13.45, og dermed åbner United altså 2015/16-sæsonen, og kan allerede fra første fløjt spille sig på førstepladsen.

Mest opsigtsvækkende er det, at United skal spille udekampen mod Aston Villa en fredag aften. Det er en forsmag på de fredags kampe der vil blive fast inventar i Premier League fra 2016/17-sæsonen.

Kampen på Villa Park er flyttet til fredag aften, efter anmodning fra politiet i Birmingham, da der lørdag er annonceret demonstration i byen af English Defence League, noget der tærer på politiets kræfter. Og da United muligvis skal spille Champions League tirsdagen efter, var søndag udelukket, og fredag eneste ledige kampdag.

Uniteds ærkerivaler fra Liverpool gæster Old Trafford lørdag den 12.september, i et brag der nu er flyttet til lørdag aften, med kick-off 18.30.

Ændringerne i kampprogrammet er her:
Lørdag den 8.august 13.45 United – Tottenham
Fredag den 14.august 20.45 Aston Villa – United
Lørdag den 22.august 13.45 United – Newcastle
Søndag den 30.august 17.00 Swansea – United
Lørdag den 12.september 18.30 United – Liverpool
Søndag den 20.september 17.00 Sputhampton – United

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ramos er en af de bedste

Næste artikel

- United er ikke på Chelseas niveau

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share