– Ramos er en af de bedste

Den tidligere assistent i Real Madrid, Paul Clement, hylder Sergio Ramos, som han mener er blandt de bedste i verden.

– Han er en vidunderlig spiller, en af de bedste jeg har arbejdet sammen med. Han har mange kvaliteter. Han er en fantastisk spiller, leder, atlet og en god dreng, og så har han et stort konkurrenceinstinkt, siger Paul Clement til Sky Sports.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og Paul Clement ved bedre end andre hvad han snakker om, efter at have arbejdet sammen med Ramos i Real Madrid i to sæsoner. Clement var assistent for Carlo Ancelotti i Real Madrid, og har tidligere været assistent i Chelsea og Paris SG. Så han må siges at have arbejdet med stjerner før, men Ramos har altså gjort et særligt indtryk på ham.

Efter fyringen af Ancelotti valgte Clement at takke af i Madrid, og er i stedet blevet manager i Derby i the Championship, hvor han skal forsøge at føre holdet op i Premier League, noget der glippede for Steve McClaren i sidste sæson

– Uanset om det bliver Real Madrid eller Manchester United, vil den klub med Ramos på holdet have stor gavn af det. Han er en af verdens absolut bedste forsvarsspillere, lyder roserne fra Clement.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nani til tyrkisk lægetjek

Næste artikel

Tidlig start mod Spurs

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share