– United er ikke på Chelseas niveau

Gary Neville tror på, at der vil være fremgang at spore for Manchester United i næste sæson, men han tror ikke på, at holdet endnu er klar til at udfordre Chelsea.

United er som sædvanlig blevet kædet sammen med flere store stjerner som Schweinsteiger og Sergio Ramos, men endnu er Memphis Depay den eneste nye under Louis van Gaals vinger. Noget der har bekymret nogle United-fans.

Neville føler sig dog sikker på, at holdet vil udvikle sig  yderligere i løbet af den næste sæson, da van Gaal har lært på lektien fra første sæson.

– Louis van Gaal har haft et år i klubben, han har tilpasset sig, og spillerne kender ham. Jeg tror, der vil være en risiko, hvis de henter 5 eller 6 spillere igen, men det må vi se, udtaler den tidligere forsvarsspiller til SkySports. 

– De nuværende spillere vil klare sig bedre i næste sæson. De har haft et år med van Gaal, og de bør være i en bedre position fra starten af næste sæson. 

Ifølge Neville kan særligt kampene mod Totttenham og Liverpool, der kommer tidligt i sæsonen, give vigtige indikationer på, hvordan sæsonen kommer til at udarte sig.

– De vil alle tre se på de kampe og tænke, at de kan give en god selvtillid med videre. Kampene kan vise to ting. De kan vise, hvordan du kommer til at klare de store kampe, og du kan som nævnt opnå megen selvtillid.

På spørgsmålet om hvem der kommer til at løfte trofæet til man næste år, så føler Neville sig meget sikker på, at det bliver Chelsea og John Terry.

– Chelsea er helt bestemt holdet, der skal besejres. Det skal dog siges, at det kan ændres med nogle signinger, og hvordan disse kommer til at tilpasse sig.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Tidlig start mod Spurs

Næste artikel

Rojo: Van Gaal kommer til at vinde titler

ANNONCE