Eric Djemba-Djemba

Tidligere Superligaspiller: Ferguson ændrede mit liv

I den nyeste udgave af UTD Podcast fortæller den tidligere Manchester United- og OB-spiller, Eric Djemba-Djemba, om Sir Alex Fergusons kolossale betydning for camerounerens fodboldkarriere.

Eric Djemba-Djemba spillede 39 kampe i den røde trøje i perioden 2003 til 2005. Mange husker ham nok også for tiden i danske OB fra 2010 til 2012.

Den camerounske midtbanespiller blev hentet til den røde del af Manchester fra franske Nantes, og allerede fra dag ét knyttede Djemba-Djemba et tæt bånd til Sir Alex Ferguson.

– Sir Alex er en af de bedste trænere i verden, og jeg vil aldrig glemme ham, fordi han ændrede mit liv. Ferguson ændrede mit liv, fordi han ville have alle skulle vide, hvem jeg var, da jeg skiftede til Manchester United, fortæller Djemba-Djemba blandt andet i det nyeste afsnit af UTD Podcast.

Læs mere om interviewet med Djemba-Djemba her

– I starten var jeg meget begejstret for at arbejde sammen med ham. Nogle gange kunne han kalde mig ind i omklædningsrummet og spørge, om alt var ok. “Er du okay? Har du brug for noget? Er din familie okay? Vil du gerne se din familie?”

Djemba-Djemba husker særligt tilbage på sin eneste United-scoring, som faldt i en cup-kamp mod Leeds:

– Jeg husker særligt den kamp, fordi jeg scorede. Da bolden gik i mål, kiggede jeg op, og så stod han (Sir Alex, red.) der og grinede. Han lo og spiste tyggegummi på samme tid. Jeg har et billede af episoden hjemme i mit hus i Cameroon.

 

Se den omtalte scoring mod Leeds her:

Forrige artikel

Arnold gør klar til ny tid på Old Trafford

Næste artikel

United ansætter ny assistent til Murtough

ANNONCE