Arnold gør klar til ny tid på Old Trafford

Manchester Uniteds nytiltrådte direktør gør klar til en ny tid på Old Trafford med mulige organisationsændringer.

Richard Arnold har hyret det amerikanske konsulentfirma Korn Ferry til at lede en stor organisationsanalyse på Old Trafford.

Ifølge The Daily Telegraph bliver Manchester Uniteds ansatte i disse dage interviewet af konsulenthuset for at etablere en forståelse af organisationens styrker og svagheder med et ønske om at skabe en ny kultur i klubben.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Manchester United har de seneste år udvidet deres organisation betragteligt på båden sportslige og kommercielle side, hvor fokus i de seneste år har været på at udvikle klubben gennem data på både spillere og fans.

The Daily Telegraph skriver endvidere at klubbens fodboldidrektør John Murtough under Arnold har fået yderligere beføjelser, og man nu er gået i gang med at finde en assistent til Murtough. Blandt andet har man allerede nu etableret store ambitioner for videreudviklingen af klubbens fokus på kvindefodbold.

Tilbage i oktober ansatte man også for første gang en Director of Data Science i Dominic Jordan, og skabte dermed en rolle der også findes i klubber som Liverpool og Manchester City.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Det specielle ved Jordans rolle er at han ikke kommer fra fodboldbranchen, men har en datavidenskabelig baggrund indenfor retail, som nu skal bruges sportsligt.

Det forventes således at netop Manchester Uniteds team indenfor talentudvikling og talentspejderi vil blive moderniseret betragteligt under Dominics ledelse og med en ny – og måske mere moderne – træner i Erik ten Hag,

Forrige artikel

Andy Goram har fået uhelbredelig kræft

Næste artikel
Eric Djemba-Djemba

Tidligere Superligaspiller: Ferguson ændrede mit liv

ANNONCE