Tilfredsstillende point på Anfield

Sir Alex Ferguson overraskede alle ved at have Roy Keane med i startopstillingen på Liverpools græs, hvor der ellers ingen overraskelser var i gæsternes…

Sir Alex Ferguson overraskede alle ved at have Roy Keane med i startopstillingen på Liverpools græs, hvor der ellers ingen overraskelser var i gæsternes startformation.

Det var ikke mange chancer det blev til i første halvleg, hvor der dog stadig var fin underholdning eftersom de to hold kæmpede intenst om overtaget. Det fik Liverpool tildels, men de skabte ingen chancer ud af anstrengelserne. Tættest på var Steven Gerrard med en tifældig frisparksbold efter små ti minutters spil. En frisparksbold, som var tænkt som et indlæg men som ingen rørte og derved sejlede den lige forbi.

Manchester United skabte stort set ingenting. Kreativitet var der ikke meget af hos De Røde Djævle, der trillede bolden rundt på midten af banen, når de havde tag i den. Dette skyldtes dels at Liverpool stillede sig med ti mand bag læderkuglen hver evig eneste gang, de mistede den og dermed gjorde det svært for United at trænge igennem. Et godt indlæg fra John O”Shea, som dog ikke fandt nogen mand, og en lige-ved-og-næsten frispilning til Ruud van Nistelrooy, så ud til at skulle være det bedste United i første halvleg kunne præstere i offensiven.

Men United fik dog trods det lidet kreative element i spillet alligevel halvlegens så klart største chance kort før pausen. Rio Ferdinand spillede Ruud van Nistelrooy igennem, men den træfsikre hollænder havde ikke heldet på sin side. Han fangede godt nok Liverpool-keeper Reina på mellemhånd, men hans lob tog lige akkurat nettaget fremfor at lande på den anden side af stregen.

Anden halvleg stod der Liverpool på. Det var scouserne, der tog sig af alle tilbudene i deres pres for at få afgjort kampen til egen fordel. United var ligeså destruktive i spillet som før pausen, og skabte ikke det, der mindede om en reel mulighed, og må på den baggrund stille sig tilfreds med kun at miste to point på Anfield.

I næste uge gælder det Blackburn hjemme på Old Trafford, og set i lyset af dagens præstation, hvor Kieran Richardsons stærke spil i venstresiden af forsvaret stort set var eneste lyspunkt på en grå eftermiddag i Liverpool, må man håbe på mere fantasi og kreativitet mod Blackburn i næste uge.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Roy Keane har brækket foden

Næste artikel

Sir Alex og Gill i Oslo

ANNONCE