Tim Howards skifte forsinket

Således har den unge målmand, som imponerede ved USAs deltagelse i Confederations Cup, problemer med at få arbejdstilladelsen i orden i England.

Manchester United skulle ifølge flere medier have sikret sig den 24-årige målmand, som skulle have fået en 4-års kontrakt, men nu ser denne handel ud til at blive forsinket til næste år.

Planetfootball mener nemlig ikke, at målmanden vil kunne få sin arbejdstilladelse i orden, så han derfor må vente til maj år 2004.

Ungarn kan redde Howards United karriere

Howard er amerikansk statsborger, men har samtidig et ungarnsk pas, som kan blive vejen til Old Trafford for målmanden.

Med Ungarn på vej ind i EU, så vil hans ungarnske pas blive vejen frem, da han ikke har spillet 75% af de seneste landskampe for USA.
Et direktiv i EU siger nemlig, at personer fra kommende EU lande kan få samme rettighder som alm. EU borgere, når visse krav er tilfredsstillet.

Dog kan Planetfootball fortælle, at dette direktiv først vil komme i funktion fra maj 2004, hvor Manchester United altså så kan få fingrene i Tim Howard.

England stiller store krav til at få arbejdstilladelse i landet, hvilket har forhindret store navne i at spille i Premier League.

Forrige artikel

Stoke tager imod Manchester United

Næste artikel

Så skal der diskuteres

ANNONCE