Times: United klar med rekordkontrakt til De Gea

Ifølge The Times skulle Manchester United være klar med en kontrakt til David de Gea, hvor han vil tjene 350.000 pund om ugen – og dermed blive den dyreste spiller i Premier Leagues historie.

Manchester United skulle eftersigende være klar med en kontraktforlængelse til David de Gea, som gør ham til den dyreste spiller i Premier League. Her indgår en kæmpeaftale, hvor der skulle være garanteret 90 millioner til spanieren, og en ugeløn på £350.000 – altså knap tre millioner kroner.

Det forventes, at disse lønkrav kommer fra De Gea selv, og at såfremt lønkravene mødes, vil den spanske målmand være parat til at skrive under på en langtidskontrakt med Manchester United. Her forventes der at være tale om en fem-årig kontrakt.

David de Gea har ikke givet udtryk for, at han gerne vil forlade Manchester United, men med en kontrakt der udløber til sommer, er en kontraktforlængelse nødvendig, hvis den gensidige interesse er der.

Dermed vil David de Gea blive den bedst betalte spiller i Premier League nogensinde – for næsen af spillere som Alexis Sanchez, Mesut Özil og Paul Pogba.

 

Forrige artikel

Alexis mistede selvtilliden under Mourinho

Næste artikel

Optakt: United skal rejse sig og slå Chelsea

ANNONCE