Times: United og andre Premier League-klubber stemmer for udbryderliga

De fem traditionelt store engelske fodboldklubber – heriblandt Manchester United – stiller sig bag et forslag for en udbryderliga, lyder det fra The Times forud for, at UEFA skal præsentere en Champions League-reform.

De fem engelske klubber Manchester United, Arsenal, Liverpool, Chelsea og Tottenham Hotspur har sammen med i alt 11 europæiske klubber stillet sig bag et forslag for en udbryderliga. Det skriver The Times.

Manchester City er ifølge mediets kilder den eneste af ligaens store klubber, der står uden for forslaget.

Det er en udvikling, der går direkte imod det forslag til et nyt Champions League-format, som UEFA ventes at præsentere i næste uge. Et format hvor den nuværende model bliver udvidet fra 32 til 36 hold med større grupper og flere kampe mellem de europæiske storhold.

Det var UEFAs forventning, at det nye format ville mindske sulten hos storklubberne, der meget gerne vil have reformeret det nuværende format – men den her udvikling kan altså tyde på noget andet.

OldTrafford.dks egne ord på sagen:

Hvis man har fulgt med i udviklingen af europæisk fodbolds fremtid, så ved man, at storklubberne på den ene side mere end én gang har forsøgt at “true” sig til bedre forhold med netop en udryderliga. UEFA har på den anden side besvaret dette ved at gøre det nemmere for de store hold at få adgang til Champions League og de mange penge.

Formatet som UEFA ventes at præsentere i næste uge ville netop give storklubberne en endnu større bid af kagen. Så om denne udvikling er et forsøg på at presse citronen maksimalt, eller det faktisk er reelt, det må vi vente at se.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Nordengelsk forsvarsmur skal brydes ned

Næste artikel

Startopstilling: Rashford blevet klar til start

ANNONCE