To æsker fra pletten gav sejren

I Anders Lindegaards og David De Geas fravær måtte Ben Amos træde til og agere sidsteskanse. Tomasz Kuszczak sad på bænken, hvilket kan være en indikation…

I Anders Lindegaards og David De Geas fravær måtte Ben Amos træde til og agere sidsteskanse. Tomasz Kuszczak sad på bænken, hvilket kan være en indikation af, at han måske ikke er på vej væk i dette vindue.

Manchester United sad på spillet i kampens indledende fase, og første reelle chance tilfaldt Paul Scholes, der var meget tæt på at udplacere Thomas Sørensen. Det kraftfulde spark strøg dog forbi.

Stoke stod stærkt i forsvaret som ventet, og de lod hjemmeholdet styre slagets gang. Efter en halv times spil var det lige ved, at United kom foran ved Michael Carrick. Et fremragende opspil sendte midtbanespilleren alene igennem, men vinklen blev for spids.

Kort efter fortsatte det gode opspil, og det tvang Jermaine Pennant ned i en risikofyldt tackling i feltet. Dommeren pegede på pletten, og så kunne Javier Hernandez sparke sit hold i front efter 38 minutters spil.

Stoke kom skidt ud til anden halvleg, og Manchester United gav dem hurtigt problemer. Der gik ikke længe før Antonio Valencia blev rykket ned i feltet, og denne gang skulle Dimitar Berbatov sparke fra pletten. Resultatet var det samme, og United var foran 2-0 efter 53 minutter.

Efter en times spil fik Stoke deres første mulighed. Indskiftede Cameron Jerome steg til vejrs i feltet og headede mod målet, men Ben Amos klarede fint.

Manchester United havde allerede fået to straffespark, og derfor havde dommeren svært ved at dømme en tredje, da Patrice Evra blev fældet i feltet. Dommen udeblev.

Kort efter blev Chicharito byttet ud med Paul Pogba, og han lagde ud med at slå nogle farlige indlæg ind i boksen. Franskmanden var endda tæt på at øge føringen, men hans skud blev blokeret.

Med et lille kvarter igen var Stoke godt klar over hvad klokken havde slået, og hjemmeholdet var godt tilfreds. Den sidste af kampen blev derfor kørt i et noget lavere gear.