Tour-chef: Mourinho kan være ret krævende

Manden bag Manchester Uniteds og flere topklubbers USA-tour indrømmer at det kan være svært at indordne sig under managerens høje krav.

Da Manchester United igen denne sommer tog til USA på turné medførte det igen kritik fra klubbens manager Jose Mourinho, som i forvejen måtte se flere spillere møde ind trætte efter et hårdt VM.

Organisationen bag klubbens USA-tour er International Champions Cup (ICC), som også skal være med til at arrangere de kommende ligakame i USA, som den spanske liga fornyelig satte i gang.

Charlie Stillitano indrømmer da også at de store arrangementer i USA sætter store krav til klubberns både kommercielle og sportslige afdelinger.

– Det er tydeligt at de (trænerne, red.) tager det meget seriøst. Det gør de kommercielle folk også. De arbejder meget hårdt på at gro deres forretning, men trænerne tager det nok mere seriøst end andre. De vil have den rette atmosfære og de bedste træningsfaciliteter. De vil forberede deres hold og vores turnering (ICC, red.) er gået hen og blevet et af de bedste steder at gøre det, lyder det fra Stillitano i et ihærdigt forsøg på at forsvare beslutningen om at rykke det til USA.

 – Jose er en rigtig “Pain in the butt”, når det kommer til at sørge for at alting er perfekt på træningsanlægget, og jeg kommer nok til at forvente det samme fra de hold, som den spanse liga kommer til at bringe herover også.

– Men han er en god mand. Han har været virkelig god ved os og jeg forstår nok ham bedre end de fleste, lyder det fra amerikaneren ifølge goal.com.

Den spanske liga har foreløbig lagt op til at ligakampen mellem FC Barcelona og Girona spilles i USA til januar. Denne beslutning afventer dog endelig godkendelse.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

10 ting du kan lave i Manchester

Næste artikel

Shaw skadet i Englands nederlag til Spanien

ANNONCE