Transfer spekulationer

OldTrafford.dk har linet et par spillere op, som bl.a. den engelske presse har fremført, som mulige for Manchester United.

Et par spillere er gamle kendinge, som har været i Manchester Uniteds søgelys før eller siden, her kan nævnes Jermain Defoe, som til dagligt spille i engelske West Ham. West Ham rykkede ned sidste sæson, og Defoe var ikke længe om at udmelde, at han var interesseret i at spille for en Premier League klub, og her kan jo nævnes Manchester United, som nok ikke får nogen problemer med overlevelsen, i den bedste fodbold række i England, lige foreløbig.

Louis Saha har Manchester United også tidligere vist interesse for. Den franske angriber, som spiller i Fulham, var efter hvad rygterne sagde, på vej mod et skifte til Manchester United i sidste sæson. Det lykkedes dog ikke, som vi også erfarer i dag, hvor han stadig spiller hos Fulham.

En anden spiller er den kinesiske angriber Dong Fangzhou, som OldTrafford.dk tidligere har skrevet om på sitet. Kineseren, som måske er et køb i den forkerte retning, hvis man tænker på tidligere indkøb af kinesiske spillere af bl.a. Arsenal.
Arsenals kinesiske spiller, blev hurtigt anslået af pressen, som et usportsligt indkøb. Den engelske presse mente, at kineseren var købt ind af kommercielle årsager, så Arsenal kunne sælge mere merchandise i Asien, hvor der er mange let overtalende fodboldfans, som i mange tilfælde køber merchandise hos de klubber, hvor de kinesiske spillere spiller.

Dong Fangzhou skulle dog have sit talent i orden, og Manchester Uniteds ledelse har tidligere udtalt, at de aldrig vil købe en spiller af kommercielle årsager.

En anden spiller, som er sat i forbindelse med Manchester United, er Freddy Adu. Freddy Adu er selv skyld i denne spekulation, at han er interesseret i et skifte til Manchester United, og at han altid har drømt om at spille for klubben. Adu er født i Ghana, og er i dag amerikansk statsborger. Han gjorde det så godt under U-17 VM, at hans præstation vakte interesse hos en del europæiske storklubber. Freddy Adu vil være en god investering for Manchester United, der dog skal holde sig til, for ikke at misse hans underskrift.

Det var et par af listens spillere. Listen kunne være meget længere, men vi har valgt kun at line de spillere op, som er tættest på en United-skifte.

Her er listen:

Forrige artikel

Fergie hylder Uniteds unge spillere

Næste artikel

2 Manchester United spillere nomineret

ANNONCE