Fergie hylder Uniteds unge spillere

Fergie siger at han ikke er langt fra at slippe et nyt parti unge spillere løs, unge spillere som måske kan gå hen og gentage de kæmpe præstationer de berømte “Class of 92” spillere udførte.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De unge spillere vandt FA Youth Cupen og fik deres gennembrud på Uniteds førstehold. Blandt de bedste var Ryan Giggs, Lee Sharpe, David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville og Nicky Butt. Med dem fulgte Robbie Savage, Keith Gillespie, Ben Thornley, John O”Kane, Kevin Pilkington og Terry Cooke.

Det sker kun sjældent at så mange unge spillere kommer op og spille fodbold på top plan på en gang, men Ferguson siger at det kan ske igen.

“Det er bestemt muligt, efter hvad jeg har set. Helt klart.”

“Vi har nogle fantastiske unge spillere på vej sammen med dem vi har hentet, som Christiano Ronaldo og David Bellion. Der er Darren Fletcher, Chris Eagles og drengen fra Belgien, Floribert N”Galula, som er 17 og en fremragende spiller.”

“Forhåbenligt kan de modnes sammen og udvikle sig på samme måde som spillerne der kom op sammen med Ryan Giggs.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Browns comeback nærmer sig

Næste artikel

Transfer spekulationer

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share