Transferekspert bekræfter: PSG har været i kontakt med Rashford

Den franske transferekspert Julien Laurens bekræfter på Twitter rygtet om PSGs interesse i Marcus Rashford. Laurens forventer dog også, at det bliver svært at lukke en handel i dette vindue.

PSG er på jagt efter en angriber, der kan styrke klubbens offensive front og i dag kunne den franske avis L’Équipe fortælle, at klubben har været i kontakt med Marcus Rashfords om et skifte til den franske hovedstadsklub. Efter L’Équipe bragte sin historie, bekræftede transfereksperten Julien Laurens, at PSG i sidste uge har været i kontakt med Rashfords bror og agent, Dwaine Rashford. Samtidig skriver Laurens, at Rashford ikke er afvisende overfor et skifte til den franske liga og Paris, da Rashford gerne vil have en ny udfordring og spille med sin gode ven Kylian Mbappé.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I Manchester United tager man det afslappet, da Rashford stadig har et år tilbage af sin kontrakt med en option på et år mere, hvilket gør, at man står i en god forhandlingsposition. Derudover skriver flere medier, at der ikke er afgivet et bud endnu på den 24-årige englænder og at Rashfords navn er et ud af flere til at kunne forstærke PSGs angreb.

Marcus Rashford har siden sin debut mod FC Midtjylland spillet 304 kampe for de røde djævle og scoret 93 mål.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Næste artikel

Giggs modtager alvorlige beskyldninger under igangværende retssag

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share