Transferoverblik: Fosu-Mensah sælges, United følger Ligue 1-midtbanespillere

Rygterne bliver ligeså stille mere konkrete, som transfervinduet skrider frem. Hver uge hjælper vi dig med at sortere i rygter, og de nyeste af slagsen kan du læse om her.

Timothy Fosu-Mensah sælges til Bayer Leverkusen

Flere medier, heriblandt Manchester Evening News, Talk Sport og herefter bekræftet af Fabrizio Romano, fortæller, at Bayer Leverkusen er tæt på at købe Timothy Fosu-Mensah i Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

MEN skriver, at der er tale om en permanent aftale og en pris på omkring 1,5 millioner pund for den hollandske back. Den billige pris kommer som følger af, at hollænderen alternativt ville være kontraktfri – og derfor gratis til sommer – og der er ikke nogen aftale på plads mellem hollænderen og United om en ny aftale.

Det siges, at Manchester United og Bayer Leverkusen er i avancerede forhandlinger om en aftale, og der er en gensidig forventning om, at en aftale kan komme i hus inden længe.

Sandsynlighed for transfer: 80-85%

Inter vil leje Lingard

Ja, du læste rigtigt. Igen er en Manchester United-spiller højt på Inters ønskeliste, og i denne omgang er der tale om Jesse Lingard, der eftersigende bliver shoppet rundt omkring for en lejeaftale.

Englænderen forlængede sin kontrakt med Manchester United kort før nytår, men alligevel er det tydeligt, at han ikke indgår i Solskjærs planer. Derfor er Inter interesserede i at leje ham, hvis de kan skippe Christian Eriksen afsted. Det skriver Mirror.

Antonio Conte og kompagni har været glade for deres United-spillere, som Romelu Lukaku, Ashley Young og Alexis Sanchez, og de ønsker at tilføje endnu en til listen. Lingard er fortsat interessant for Premier League-klubber, med Sheffield United, West Ham United og Newcastle United alle er interesserede i at sikre sig midtbanespilleren.

Sandsynlighed for transfer: 30-40%

United følger fransk midtbaneduo

Den italienske transferjournalist Vito Angele, som specielt følger AC Milan tæt, kunne fortælle i Italian Football Podcast, at føromtalte AC Milan har trukket sig fra ræset om Lilles franske midtbanespiller Boubacary Soumaré.

Det, han så også fortæller, er, at det nu er Manchester United, der er de førende i kampen om den 21-årige franskmand. Angiveligt prøvede United at hente ham i sommers, men valgte at gå med Donny van de Beek i stedet. Dog er United stadig interesserede i ham.

Den endnu mere troværdige journalist Mohamed Bouhafsi, som har enormt gode kilder i Frankrig, fortæller, at Manchester United er “meget imponerede” af Soumare, men at der altså fortsat ikke har været nogen kontakt med hverken agent eller klub.

Tilmed fortæller det franske medier Le10Sport, at Manchester United også holder øje med Brests 22-årige midtbanemand Romain Faivre. Både United og PSG er angiveligt interesserede i ham, men mere kød er der altså ikke på den historie.

Faktuelt er det formentlig, at Manchester United er interesserede i at hente en midtbanespiller fra den franske liga. Umiddelbart ligner det, at Soumare er førsteprioriteten, mens Faivre ligner en backup på den front.

Donny van de Beek vil blive i United trods manglende spilletid

Ifølge Daily Express har Donny van de Beek ikke tænkt sig at forlade Manchester United, på trods af at være bagud i Manchester Uniteds midtbanekø. 

Donny van de Beek er angiveligt desperat efter at vise sit værd trods den manglende spilletid, men er blevet forsikret af Ole Gunnar Solskjær om, at der er en plads til ham i truppen. Solskjær sagde selv tidligere på sæsonen:

– Jeg har enormt mange 10’ere i truppen, som han skal konkurrere imod. Men han er ivrig, arbejder hårdt og er god til træning. Han skal nok få sine chancer, sagde Solskjær tidligere på sæsonen.

Sandsynlighed for transfer: 5-10%

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

OT.dk anbefaler: Dokumentar om Best's vilde liv

Næste artikel

Solskjær forventer ingen indkøb - men et par spillere kan være på vej ud

ANNONCE