Transferoverblik: Varane-handlen tættere på

Der er nyt i transferland her pr. mandag aften, hvor vi på OldTrafford.dk vender alt relevant i transferrygteland, som skal hjælpe dig med at guide dig igennem, hvad du skal tro på i “Silly Season”.

Varane tæt på enighed om personlige aftaler med Manchester United

Sky Sports skrev tidligere i dag, at Real Madrid har givet Raphael Varane lov til at snakke med Manchester United om personlige aftaler, hvor de så også skriver, at Varane selv vil være åben for en handel.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Her tilføjer Manchester Evening News så, at man er tæt på at nå til enighed om personlige aftaler med Varane, der godt kan se sig selv i Premier League og er på jagt efter et nyt eventyr efter 10 år i Real Madrid. Samtidig har Fabrizio Romano gentagne gange sagt, at personlige aftaler ikke bliver et problem, hvis en transfer altså skulle blive aktuel.

Dog skal Manchester United være vakse, da Paris Saint-Germain også skulle være på jagt efter midterforsvareren, men siden Varanes kontrakt udløber til sommer, vil Real Madrid med al sandsynlighed være tvunget til at sælge ham i indeværende vindue, hvis ikke de vil miste ham på en fri transfer.

Sandsynlighed for transfer: 45-50%

Agent skyder handel om italiensk højreback i jorden

I euforien af gårsdagens EM-finale blev Italiens startende højreback, Giovanni Di Lorenzo, rygtet til Manchester United som et muligt alternativ på højrebacken, men således skyder spillerens agent selv ned:

– Jeg har læst om Manchester United-interessen, men i øjeblikket er det bare mediesnak. Hvis der var noget, ville vi kommunikere det videre til Napoli, og det har vi ikke gjort. Ingen forespørgsel er kommet, siger agent Mario Giuffredi ifølge mediet Calcio Napoli.

Dog er rygtet om endnu en højreback et udtryk for, at man holder øje med højreback-markedet for at kunne aflaste Aaron Wan-Bissaka i næste sæson. Sandsynligvis bliver det ikke Di Lorenzo, men bliv ikke overrasket, hvis der bliver forstærket på højre dør i løbet af vinduet.

Sandsynlighed for transfer: 0-5%

Pogba beslutter sig for sin fremtid i denne uge – PSG en mulighed

Journalisten Julien Maynard fra det franske medie Telefoot mener at vide, at Manchester Uniteds franske midtbanemand, Paul Pogba, forventes at tage en beslutning om sin fremtid i løbet af denne uge.

Derudover kan Foot Mercato – endnu et fransk medie – melde PSG’s interesse, som bringer sig på banen i jagten på franskmanden. Her skulle han ikke selv være afvisende for et skifte tilbage til hjemlandet.

Sandsynlighed for transfer væk: 50%

Hurtigt om Camavinga:

Der har ikke været nyt i Camavinga-sagen siden Fabrizio Romanos seneste kommentarer om ham i starten af sidste uge, men det, vi kan fornemme er, at man er i kontakt med Camavinga-lejren, og han har stor lyst til at prøve sig af i Premier League.

Rennes ved allerede, at deres unge midtbanespiller ikke forlænger, hvorfor man blandt andet har budt et stort beløb på FC Midtjyllands Jens-Lys Cajuste, som er anset til at skulle erstatte Camavinga.

Det forventes, at en pris vil ligge på omkring 30 millioner euro for stjernefrøet, og spørgsmålet er ikke, om han skifter i dette vindue – rettere hvilken klub, der løber afsted med ham.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

EM-Karakterbogen: Runde 7

Næste artikel

Solskjær hyrer dødboldstræner til førsteholdet

ANNONCE