Transfers indtil videre

Transfers er gået ind og ud. Flest ud, da der har været et par, hvis kontrakt er udløbet der i blandt forsvarsspilleren David May, som har opdtrådt for Manchester United 118 gange, og har scoret 8 mål.

David Beckham – ud

En af de mere ærgelige transfers, som er gået ud, er David Beckham til Real Madrid. Den engelske landsholdskaptajn, som er født i Leytonstone, England, har scoret mange flotte mål for United, og har ikke mindst lagt op til en masse, med hans geniale indlæg fra højresiden af banen.
Manchester United har endnu ikke fundet en spiller til at overtage Bekcham”s højreflanke, men har dog været tæt på Ronaldinho, som dog blev solgt til Barcelona i sidste ende.

Transfers ind

Af transfers der er gået ind, kan der nævnes den amerikanske landsholdsmålmand, Tim Howard. Et meget interessant køb, som af den engelske presse er spået til at skulle slå Fabian Barthez ud af Manchester Uniteds mål.

David Bellion er også ny mand i Manchester Uniteds førsteholdstrup. Han har skiftet Sunderland”s stribede trøje ud, med Manchester Unitds meget flottere røde trøje. David Bellion spillede sin første kamp for Manchester United i morges klokken 5.00 mod Celtic, og han fik vist sit værd. Bellion samarbejdede med Paul Scholes, og scorede hans første mål for Manchester United.

Alt i alt, nogle spændende transfers der er gået ind her indtil videre denne sommer. Mon der sker mere?

Her har du en oversigt over, hvad der egentlig er sket i henhold til transfers fra og til Manchester United.

Diskuter transfersne

Skulle du have lyst til at diskutere nogle af disse transfers, eller dem alle, så er du velkommen til enten af tilføje din kommentar i nogle af de igangværende topics i OldTraffor.dk”s forum, eller lave et topic selv.

Forrige artikel

Celtic manager: United er de bedste i verden

Næste artikel

Holdkammeraterne fascineret af Ruud

ANNONCE