Tre stortalenter på prøve

United har i denne uge tre stortalenter til prøvetræning.

Mens der er stilhed før stormen når det gælder indkøb af store profiler, ligger Uniteds ungdomsafdeling ikke stille. Her har man i denne uge en række stortalenter til prøvetræning.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den ene er 16-årige Ogo Obi fra Watford. Den unge angriber har været i søgelyset hos både Arsenal og Liverpool, siden han sidste år scorede hele ti gange i fem kampe, da Watford spillede Milk Cup i Nordirland.

Den unge angriber er tilbudt kontrakt i Watford, men afventer denne uges prøvetræning i United, inden han træffer beslutning om fremtiden. Watford har givet accept til hans ophold i United.

Desuden har United også besøg af to unge portugisiske talenter. Den ene er Joao Filipe, som er kantspiller, mens keeperen Joao Virginia også er i Manchester denne uge. Begge spiller til daglig i Benfica, og jagtes af alle de større klubber i Europa, men pt har United lagt sig i førersædet i kampen om de to talenter.

Begge portugisere er blot 15 år, men regnes for nogle af de største talenter i deres årgang i Europa. Joao Filipe er kantspiller og sammenlignes i spillestil med Cristiano Ronaldo, mens Joao Virginia er keeper. United skulle have fulgt dem i længere tid, og jagter sammen med Chelsea og Barcelona de to talenter, som Benfica desperat forsøger at få til at underskrive kontrakter.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United vil få forspring til rivalerne

Næste artikel

United er det mest værdifulde sportshold i verden

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share