Tre stortalenter på prøve

United har i denne uge tre stortalenter til prøvetræning.

Mens der er stilhed før stormen når det gælder indkøb af store profiler, ligger Uniteds ungdomsafdeling ikke stille. Her har man i denne uge en række stortalenter til prøvetræning.

Den ene er 16-årige Ogo Obi fra Watford. Den unge angriber har været i søgelyset hos både Arsenal og Liverpool, siden han sidste år scorede hele ti gange i fem kampe, da Watford spillede Milk Cup i Nordirland.

Den unge angriber er tilbudt kontrakt i Watford, men afventer denne uges prøvetræning i United, inden han træffer beslutning om fremtiden. Watford har givet accept til hans ophold i United.

Desuden har United også besøg af to unge portugisiske talenter. Den ene er Joao Filipe, som er kantspiller, mens keeperen Joao Virginia også er i Manchester denne uge. Begge spiller til daglig i Benfica, og jagtes af alle de større klubber i Europa, men pt har United lagt sig i førersædet i kampen om de to talenter.

Begge portugisere er blot 15 år, men regnes for nogle af de største talenter i deres årgang i Europa. Joao Filipe er kantspiller og sammenlignes i spillestil med Cristiano Ronaldo, mens Joao Virginia er keeper. United skulle have fulgt dem i længere tid, og jagter sammen med Chelsea og Barcelona de to talenter, som Benfica desperat forsøger at få til at underskrive kontrakter.

Forrige artikel

- United vil få forspring til rivalerne

Næste artikel

United er det mest værdifulde sportshold i verden

ANNONCE