Trio på vej tibage

Louis van Gaal gav på dagens pressemøde en frisk opdatering på skaderne.

Det begynder for alvor at lysne på skadesfronten igen. Jones, Valencia og Fellaini er alle ved at være klar, men Louis van Gaal er dog lidt påpasselig med at smide dem i aktion allerede søndag. De skal måske et smut forbi andetholdet, før de for alvor er klar igen.

– Mange er heldigvis ved at være klar igen. Normalt er det for vovet at smide dem direkte ind på holdet, fordi de har brug for kamprytme. De skal bygges op og så måske have en kamp for andetholdet, før vi bruger dem igen. Vi har været presset meget på det seneste på grund af omstændighederne, men når jeg har muligheden for at bygge dem langsomt op, så vil jeg altid vælge at gøre det, sagde Louis van Gaal på dagens pressemøde.

– Flere kunne indgå i søndagens trup. Valencia, Fellaini og Jones er tæt på, og det er heldigvis det samme med flere.

Will Keane er opereret

Hvis der er en spiller, der kan karakteriseres som direkte uheldig, så må det være Will Keane. Han havde netop kæmpet sig tilbage til holdet efter flere skadesplagede år, men så gik det galt igen.

Syv minutter på banen var hvad det blev til i kampen mod Shrewbury og så var den gal igen. Skaden i lysken var så alvorlig, at det krævede en opreration, men til gengæld kan Keane glæde sig over, at den forløb uden problemet.

– Will havde heldigvis en fantastisk operation, præcis som med Ashley Young. Det var nogenlunde den samme operation, de var igennen, så jeg håber, han kommer sig så hurtigt som Ashley også.

– Bastian er nok tilbage i træning i den kommende uge, så det er også gode nyheder.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal hylder Fosu-Mensah

Næste artikel

LvG: Lille trup for de unges skyld

Relaterede artikler
Total
0
Share