Tuanzebe: Jeg ryster næsten endnu

Axel Tuanzebe fik i dag debut for United, og han var naturligvis stolt og glad efter kampen.

Stortalentet Axel Tuanzebe fik i dag debut for Manchester United, da han efter 68 minutters spil erstattede Timothy Fosu-Mensah som højreback. Den talentfulde forsvarsspiller har længe vist kvaliteterne frem som en af de bedste på u18 og u23-holdene, og fik i dag belønningen af Mourinho.

Efter kampen var 19-årige Tuanzebe naturligvis stolt, men fokuserede samtidig på, at det nu gælder om at fortsætte det hårde arbejde, så der i fremtiden kan komme flere kampe på kontoen.

– Det var vildt. Det er en drøm der går i opfyldelse, og man svæver på en sky. Jeg ryster næsten endnu. Min familie er glade og stolte. Det er et stort øjeblik. Da jeg stod på linjen inden jeg skulle ind, fik jeg bare at vide, jeg skulle tage det stille og roligt og gøre det simple.

– Nu er det bare tilbage på træningsbanen, og arbejde videre, og fortsætte med at gøre det godt for u23, så der kan komme flere kampe, sagde Tuanzebe efter sejren mod Wigan til MUTV.

Efter kampen fik Tuanzebe, og dagens anden debutant Joel Pereira, også rosende ord med på vejen fra Wigan-manager Warren Joyce, der tidligere har arbejdet med de to store talenter.

– Axel og Joel er præcis den type spillere, man ønsker at arbejde med som træner for Manchester United, sagde Warren Joyce.

Tuanzebe kan allerede komme i aktion igen i morgen, når Uniteds u23-mandskab får besøg af Everton.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Joyce: Scoring på skidt tidspunkt for os

Næste artikel

Mourinho: Young forlader måske United

ANNONCE