U18: Debutant garnede to gange mod Derby

Manchester Uniteds U18-hold vandt 4-0 over Derby i weekenden. Her er et mindre sammendrag fra kampen.

Søndag eftermiddag drog Manchester Uniteds u18-hold mod Derby for at møde “væddernes” ditto, hvor gæsterne fra Manchester United var storfavoritter. Det skulle også vise sig at blive en god dag for “De Røde Djævle”.

Allerede tidligt i første halvleg blev Derby reduceret til ti mand, da Ely Christie blev sendt ud, og der skulle ikke gå længe, inden franske Noam Emeran kunne gøre det til 1-0 efter et afrettet skud endte for fødderne af ham.

Kort efter pausen gjorde Manchester United det til 2-0, da et flot angreb, hovedsageligt sat op af Martin Svidersky og Noam Emeran, endte for fødderne af Omari Forson, som alene med målmanden nemt kunne gøre det til 2-0.

Kampen var også den første siden transfervinduets lukning, hvilket betød, at United havde to debutanter med; den franske midterforsvarer Willy Kambwela, som ankom fra Sochaux, og angriber Charlie McNeill, der ankom fra Manchester City efter at have slået adskillige scoringsrekorder på det lyseblå akademi.

Og det var også sidstnævnte, der for alvor fik vist sig frem i anden halvleg. McNeill blev sendt i dybden og lagde bolden iskoldt bag målmanden til 3-0, hvorefter han få minutter efter gjorde det til 4-0, da han fra oplæg af Emeran kunne gøre det til 4-0, som var kampens resultat.

I kampen var specielt Noam Emeran toneangivende, hvor han udover et mål og to oplæg, var farlig hver gang, han havde bolden. Derudover skal man også holde øje med Charlie McNeill, der ligner en kommende målsluger for førsteholdet, når han engang bliver gammel nok.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Wright til United: Spil på kontra, så slår I Arsenal