Manchester United giver 5.000 gratis måltider ud i oktober

Manchester United bekræfter, at de giver 5.000 gratis måltider ud til skolebørn i resten af oktober.

5.000 gratis måltider vil blive givet ud til skolebørn til lokale skolebørn i og omkring Manchester af Manchester United i samarbejde med FairShare. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Det sker i kølvandet på Marcus Rashfords enormt uselviske og helteagtige handlinger, som har lagt pres på den engelske regering til at sikre måltider til engelske skolebørn, samtidig med at lokale restauranter og spisesteder rundt omkring i England har gået i angriberens fodspor, og donerer måltider til børnene.

FareShare, som Manchester United samarbejder med i dette projekt, er Englands største madvelgørenhedsorganisation, og har været i tæt samarbejde med Marcus Rashford siden den engelske regering stoppede med at tilbyde gratis måltider til engelske skolebørn. Udviklingschef for organisationen, Miranda Kaunang, udtaler således:

– Udfordringerne i forbindelse med COVID-19 har været større end nogensinde før. Efterspørgslen for mad er mere end fordoblet, og i øjeblikket giver vi mere end 80 tons mad ud hver uge, hvor to tredjedele går ud til børn og familier. Samarbejdet med Manchester United kommer på et vigtigt tidspunkt, for det har aldrig været vigtigere at sikre god og sund mad til de sårbare børn, og vi er mere end taknemlige for deres hjælp, fortæller hun.

John Shiels, som er direktør for Manchester United Foundation fortæller også, hvorfor det var vigtigt at støtte op om sagen:

– Vi er enormt stolte over at kunne hjælpe til. Initiativet kommer til at hjælpe meget i vores lokale samfund i en svær tid for mange. Vi har set direkte, hvordan børn fra udfordrende baggrunde er endnu mere sårbare, når de ikke går i skole, og derfor er det enormt vigtigt for os at vise vores støtte, siger han.

Initiativet fortsætter måneden ud.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

U18: Debutant garnede to gange mod Derby

Næste artikel

Pogba og United benægter falsk The Sun-historie

ANNONCE