U18: Greenwood med to mål og en assist i PL Cup

Mason Greenwood var tilbage i Manchester Uniteds U18-trup i en Premier League Cup-kamp mod Norwichs unge talenter. To mål og en assist blev det for Greenwood, hvilket sender U18 holdet på en foreløbig andenplads i gruppe-spillet.

Manchester Uniteds U18 mødte Norwichs U18 i Premier League Cuppen i en flot spillet kamp. Særligt var det værd at bemærke, at stortalentet Mason Greenwood atter var at finde i U18-truppen, efter at have været oppe og vende i U23-regiet. Det var ikke blot værd at bemærke, det var faktisk umuligt ikke at lægge mærke til spilleren. For med to mål og en assist var han kampens helt store oplevelse i Manchester Uniteds 3-0 sejr.

Kampen var blot fem minutter gammel, før den føromtalte Greenwood var på spil for første gang. Han modtog bolden lidt uden for feltet, tog et kort træk, og ganske enkelt afleverede bolden ind i målet. Med målet kunne han fejre, at han har lavet 16 mål i alle turneringer. Ganske imponerende bedrift.

Trods det hurtige mål gav Norwich ikke op. De fik spillet sig mere og mere ind i kampen, hvilket fik selvtilliden til at stige hos hjemmeholdet. Hvis det ikke havde været for en flot spillende James Thompson i United-målet, kunne denne føring nemt havde været smidt væk.

Omvendt var United giftige på kontra, hvilket Norwich fik at føle kort før pausen. Mason Greenwood modtog en lang bold i dybden, før han kunne løbe ind i feltet og elegant lobbe bolden over målmanden. Fremragende af den 17-årige angriber!

Efter en kort pause ændrede kampen sig en smule. Gæsterne fra Manchester var mere i kontrol, hvilket dog ikke betød, at Norwich ikke var tæt på at reducere et par gange.

Kampen fik sin definitive afgørelse i det 77. minut, hvor hvem andre end Greenwood assisterede Arnau Puigmal til slutresultatet 3-0.

Med resultatet ligger United på en andenplads i gruppen – kun overgået af Chelsea på målscoren. Netop Chelsea møder den nordengelske klub i sidst runde af gruppe-spillet d. 8. december. En kamp som afgører hvilke af klubberne, som går videre som etter, og hvem der har mulighed for at gå videre som to’er. Hvor vidt man går videre som to’er i gruppen, bliver afgjort af point, målforskel og til sidst kan indbyrdes opgør blive en faktor. Chelsea er i øvrigt forsvarende mestre af turneringen.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Valencia: Mourinho foretrækker Young

Næste artikel

Rygte: PSG interesseret i Bailly

ANNONCE