U18 holdets nye spillere

Det er ikke kun på førsteholdet, at der var flere udskiftninger i løbet af transfervinduet.

Ethvert transfervindue medfører udskiftninger, og det er også tilfældet på Uniteds U18-hold. Træner Kieran Mckenna er meget begejstret for de spillere, der er kommet til, og til Manchester Uniteds officielle hjemmeside fremhæver han de tre navne, han har størst forventninger til. 

– Arnau Puigmal spillede mod vores U16-hold for Espanyol til Med Cup i seneste sæson. Han er en virkelig dynamisk og teknisk dygtig midtbanespiller, der gerne vil drive bolden frem ad banen. Han er god på bolden og virker som en sympatisk ung mand. Han er blevet bedre til engelsk og er ved at finde sig godt til rette, så jeg er sikker på, at han vil nyde sin tid i klubben.

Largie Ramazani er 16 år gammel og født i Burundi, men er belgisk statsborger. Han begyndte sin karriere i Anderlecht og tog der fra til Charlton Athlectic, hvor United opdagede ham.

– Largie er en udfordrende kantspiller, der kan lide at spille på begge fløje. Han er meget to-fodet og kan lide at score mål. Han har en tiltagende personlighed og altid et smil på læben. På trods af at han er en af de yngste spillere på boldet, er jeg sikker på, at han kan gøre det rigtig godt, udtaler McKenna.

Det 16-årige hollandske talent Millen Baars kom i juli til United fra Ajax. Han tiltrak også interesse fra andre engelske klubber, men valgte United, og det er McKenna meget tilfreds med. 

– Millen har trænet med os længe, men måtte vente på sin spillertilladelse, før han kunne spille kampe. Hans fysik er imponerende, og hans bevægelser på kanten er yndefulde. Han kan flytte bolden med begge ben, og vi arbejder hårdt for at gøre ham til en mere effektiv kampspiller. Hvis det lykkes, er han virkelig et stort talent. 

Ungdomstræner Kirean McKenna skiftede sidste sommer til Manchester fra en lignende stilling i Tottenham. Han førte klubben til 2. plads i grundspillet i sin første sæson og en 4. plads i slutspillet. Han stoppede sin aktive karriere i en alder af kun 23 år på grund af flere langvarige skader. I denne sæson har U18-holdet indtil videre tre point efter to kampe.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Premier League vedtager ændring af transfervinduet

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Stoke City

ANNONCE