U18: Rashford skadet i nyt nederlag

Uniteds talenter tabte i dag med 3-1 i Sunderland, og måtte se nøglespilleren Marcus Rashford blive båret fra banen.

Uniteds u18-hold gæstede i dag Sunderland, og knap var opgøret fløjtet i gang før United kom bagud, på et kiks i forsvaret. Et forsvar der var præget af en række ændringer i dag, og derfor ikke var så solidt som normalt.

Og det blev ikke bedre for Paul McGuinness og hans tropper, der var nede med 3-0 ved pausen. Hjemmeholdet var generelt bedre i alle facetter af spillet end United, der først i anden halvleg formåede at skabe noget offensivt.

I anden halvleg måtte stortalentet Marcus Rashford udgå med det der lignede en alvorlig skade, efter han i længere tid fik behandling på banen. Rashford har ellers været i fantastisk form for United i denne sæson, både på u18-holdet og for u19 i Europa. Surt show for United og Rashford, der nok misser en række kampe nu.

Først i dommerens tillægstid fik United scoret, da Jake Kenyon fik sendt bolden i nettet. 3-1 til Sunderland blev altså facit. Til gengæld fik Uniteds u16-hold en sejr med hjem fra Sunderland, da man vandt 0-2, takket være to scoringer af belgiske Indy Boonen. Kampen gav også debut til en anden belgier, nemlig målmanden Ilias Moutha-Sebtaoui, der fik de sidste 45 minutter for Uniteds u16-mandskab.

UNITED: George Dorrington; Callum Whelan, Tyrrell Warren, James Dunne, Harry Spratt; Zak Dearnley, Tosin Kehinde (90′ Thomas Sang); Jake Kenyon, Angel Gomes, Callum Gribbin; Marcus Rashford (89′ Tyler Roberts).

Bænken: Oliver Byrne, Aidan Barlow, Indy Boonen.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen