U18: Rashford skadet i nyt nederlag

Uniteds talenter tabte i dag med 3-1 i Sunderland, og måtte se nøglespilleren Marcus Rashford blive båret fra banen.

Uniteds u18-hold gæstede i dag Sunderland, og knap var opgøret fløjtet i gang før United kom bagud, på et kiks i forsvaret. Et forsvar der var præget af en række ændringer i dag, og derfor ikke var så solidt som normalt.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og det blev ikke bedre for Paul McGuinness og hans tropper, der var nede med 3-0 ved pausen. Hjemmeholdet var generelt bedre i alle facetter af spillet end United, der først i anden halvleg formåede at skabe noget offensivt.

I anden halvleg måtte stortalentet Marcus Rashford udgå med det der lignede en alvorlig skade, efter han i længere tid fik behandling på banen. Rashford har ellers været i fantastisk form for United i denne sæson, både på u18-holdet og for u19 i Europa. Surt show for United og Rashford, der nok misser en række kampe nu.

Først i dommerens tillægstid fik United scoret, da Jake Kenyon fik sendt bolden i nettet. 3-1 til Sunderland blev altså facit. Til gengæld fik Uniteds u16-hold en sejr med hjem fra Sunderland, da man vandt 0-2, takket være to scoringer af belgiske Indy Boonen. Kampen gav også debut til en anden belgier, nemlig målmanden Ilias Moutha-Sebtaoui, der fik de sidste 45 minutter for Uniteds u16-mandskab.

UNITED: George Dorrington; Callum Whelan, Tyrrell Warren, James Dunne, Harry Spratt; Zak Dearnley, Tosin Kehinde (90′ Thomas Sang); Jake Kenyon, Angel Gomes, Callum Gribbin; Marcus Rashford (89′ Tyler Roberts).

Bænken: Oliver Byrne, Aidan Barlow, Indy Boonen.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Blandet nyt for skadede Rooney, Schweinsteiger og Carrick

Næste artikel

Herrera vil til EM

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share