Blandet nyt for skadede Rooney, Schweinsteiger og Carrick

Mens Michael Carrick forventes at være kampklar allerede fredag aften, ser udsigterne for spilletid i landskampene mere dystre ud for Wayne Rooney og Bastian Schweinsteiger.

Både Bastian Schweinsteiger, Wayne Rooney og Michael Carrick har bakset med skader i den aktuelle landskampspause. Men især for sidstnævnte er der godt nyt forud for Englands EM-kvalifikationskamp mod Estland fredag aften.

Carrick sad ellers over, da det engelske landshold i går torsdag trænede frem mod Estland-kampen, men midtbanemanden ventes klar til kamp. Det fortæller landstræner Roy Hodgson ifølge Manchester Uniteds officielle website.

Den 34-årige Carrick har haft nogle problemer med sin lyske, og derfor blev han sparet i gårsdagens træning. Hodgson forventer dog at kunne gøre brug af i aften.

Anderledes nedslående nyt er der omkring landsholds- og klubanfører Wayne Rooney. Han har ikke trænet med England hele ugen og kommer ikke i kamp. Han vil dog blive overrakt en guldstøvle forud for opgøret for at markere, at han senest rykkede forbi Sir Bobby Charlton som landets mest scorende spiller i historien.

For Bastian Schweinsteigers vedkommende kan skadesproblemerne endda have betydning for hans deltagelse i Uniteds kommende kamp. Næste weekend gæster holdet Everton, og ifølge klubbens hjemmeside er den tyske anfører tvivlsom til det opgør, efter han blev skadet i opvarmningen til torsdagens EM-kvalifikationskamp mod Nordirland.

Få Manchester Uniteds nye fodboldtrøjer med Martial, Memphis, Rooney osv. på ryggen

Forrige artikel

McNair klar til EM

Næste artikel

U18: Rashford skadet i nyt nederlag

ANNONCE