U18: Sejr mod Norwich

Uniteds unge talenter vendte et truende nederlag til sejr, takket være mål af tre u16-spillere.

Uniteds u18-mandskab har haft en skuffende sæson. En rigtig dårlig stime i efteråret og starten af 2016 førte en bundplacering med sig, men holdet har fundet rytmen og har sluttet sæsonen ganske fornuftigt af.

Tommy Martins tropper gæstede i dag Norwich, og det blev en kamp hvor hvert mandskab havde en halvleg i førersædet. Hjemmeholdet var bedst i de første 45 minutter, og var foran med 2-0 efter 22 minutters spil.

I anden halvleg satte United sig dog på tingene, og fik vendt det hele på hovedet. 2-3 stod der på måltavlen da kampen blev fløjtet af. Alle tre scoringer, blev sat ind af spillere, der normalt er at finde på Uniteds u16-hold.

Stortalentet Angel Gomes afgjorde tingene få minutter før tid, efter George Tanner kort efter pausen havde reduceret og Aidan Barlow udlignede efter godt 70 minutters spil.

Flot comeback af de unge talenter, der i dag havde det unge italienske nyindkøb Luca Ercolani med på bænken. Forsvarsspilleren kom dog ikke på banen, men er altså nu spilleberettiget for United, og kan få debut i sæsonens sidste u18-kamp, når Southampton kommer på besøg lørdag den 30.april.

UNITED: Illias Moutha-Sebtaoui; Matthew Olosunde (85′ Jimmy Dunne), Tyrrel Warren, Charlie Scott, Tyler Reid; Thomas Sang (62′ Aidan Barlow), Darren Buffonge, Indy Boonen, Tosin Kehinde; George Tanner (76′ Faustino Makela), Angel Gomes.

Reserver: James Thompson, Luca Ercolani.