U18: Ung irlænder skriver for tre år

15-årige Lee O’Connor sammenlignes med John O’Shea, og han glæder sig til at komme i gang i Manchester United til sommer.

United opruster ungdomsafdelingen frem mod den kommende sæson. Et par udenlandske navne er tilføjet u18-truppen, heriblandt italienske Luca Ercolani og schweisiske Nishan Burkart. Og nu har man også offentliggjort 15-årige Lee O’Connor fra Irland.

Den unge forsvarsspiller skifter til sommer fra Waterford, og han glæder sig til at tørne ud for United.

– For at være ærlig, var det ikke en svær beslutning for mig. Fra første gang jeg tog over og var med i Manchester United stod det klart for mig, at jeg ville dertil, og alle andre klubber kunne være ligemeget. Jeg vil udvikle mig som spiller, og er nu det bedste sted for unge spillere og arbejder med de bedste trænere.

– Da jeg trænede med i United, var jeg så heldig at træne med folk som Marcus Rashford og flere af de absolutte topspillere. Men i sidste ende har jeg skrevet under med United, fordi jeg håber en dag at kunne spille for deres førstehold. Og det er vel også derfor United har skrevet under med mig, fordi de håber jeg kan udvikle mig til førsteholdet, siger O’Connor til irsk presse.

Lee O’Connor er netop kåret til årets u15-spiller i Irland. Han kan spille både højreback, venstreback, i det centrale forsvar og på den defensive midtbane, men har primært været anvendt som højreback på det irske ungdomslandshold.

Netop den unge irers alsidighed har medført en sammenligning med John O’Shea, der også oprindeligt kom fra irske Waterford. Og det gør unge O’Connor stolt at blive sammenlignet med O’Shea.

– John O’Shea er måske en af de bedste irske spillere i det forgange årti, både på klubniveau og for landsholdet. Det er lidt surrealistisk at blive sammenlignet med ham, da jeg ikke har opnået noget endnu. 

– Jeg ser virkelig frem til mit nye skifte, men det påvirker mig ikke specielt. De næste tre år vil være med til at afgøre min fremtid i fodboldverdenen, og jeg vil arbejde stenhårdt. Jeg skifter først den 27.juni, men er allerede fokuseret og vil gøre mit absolut bedste, siger Lee O’Connor.
 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: Sejr mod Norwich

Næste artikel

Mata: Det er på tide, vi vinder FA Cuppen

Relaterede artikler
Total
0
Share