U18 skal udbygge føringen

Uniteds u18-talenter møder i morgen Sunderland, og kan med en sejr holde fast i positionen som førerholdet i puljen.

Uniteds talentfulde u18-mandskab har fået en god start på sæsonen, hvor holdets nye træner Kieran McKenna må siges at have fået en glimrende start i klubben efter skiftet fra Tottenham.

Pt fører holdet rækken foran Manchester City, som dog har spillet to kampe færre end United pt. I morgen gæster Sunderland så Carrington, og det bør i følge tabellen blive til endnu en sikker sejr til United, da Sunderland pt er sidst i U18 Premier League North. Og træner McKenna er da også tilfreds med holdets start og føringen i ligaen.

– Det er godt for spillerne. Vi ønsker at de udvikler en vindermentalitet, og ideelt set ønsker vi, at de vinder nogle turneringer og trofæer som ungdomsspillere. Men det er nu ikke det vigtigste for os i trænerstaben.

– Vi fokuserer primært på at de udvikler sig individuelt og presser dem til at forbedre sig hele tiden. Vi prøver at give dem vindermentaliteten, og betyder det en masse sejre i ligaen, er det en god bonus for det arbejde vi laver i dagligdagen, siger Kieran McKenna til manutd.com.

Samtidig minder han om, at det nu på u18-niveau er første gang holdene i England har en reel tabel at forholde sig til. Indtil u18-niveau opererer man ikke med tabeller og stillinger på samme måde som vi kender fra Danmark.

Men det er en god erfaring for spillerne, at de nu kan forholde sig til at være tophold og håndtere det at møde bundhold, som man forventes at slå sikkert. Men optakten til morgendagens opgør med Sunderland har ikke været helt traditionel fortæller McKenna.

– Der har været et par væk med diverse ungdomslandshold. Angel Gomes har været med England, Tahith Chong er fortsat afsted med Holland. Og hele ugen har budt på mange forskellige udfordringer for drengene.

– Tre af spillerne var med i en træningskamp for u23-holdet i tirsdag, det var et stort skridt op for dem. Og vi har også haft fem-seks spillere med oppe og træne med førsteholdet. Det har naturligvis også været en fantastisk erfaring for dem. Men sådan er det på ungdomsniveau. Der er ikke altid en fast struktur, det handler hele tiden om udvikling af spillerne, siger u18-cheftræner Kieran McKenna.
 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford er månedens spiller i United

Næste artikel

Manchester United i uvejr hos fans

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share