U18: Storsejr mod Middlesbrough

For anden gang i træk scorede Uniteds u18-talenter hele fem gange, og fortsætter de fine takter i ligaen.

Sidste uge bød på en sejr på hele 5-1 over Everton, og i dag led Middlesbrough så samme skæbne, da de måtte rejse fra Carrington med et nederlag på 5-1 i kufferten. Middlesbroughs unge talenter havde ellers ikke tabt siden januar, men United var ganske enkelt suveræne i dag.

Sidste uge var Angel Gomes den helt store stjerne, da han scorede hattrick mod Everton. I løbet af ugen er Gomes så fyldt 16, og det fejrede han med endnu en fantastisk præstation på midtbanen i dag. Et mål og to assist blev det til for stortalentet, der kampen igennem styrede spillet, og var arkitekten bag mange fine angreb.

Dagens kamp var første opgør for den nyudnævnte træner for u18-mandskabet, og Kieran McKenna og hans assistent Colin Little må have været ganske tilfredse med det de så. Der var gode defensive takter, og det offensive trekløver med Indy Boonen, Angel Gomes og Darren Buffonge kombinerede flere gange flot igennem gæsternes defensiv.

United havde i dag en ny angriber med. 16-årige Idris Kanu har i sommerens løb forladt West Ham, hvor han ellers sidste år fik debut på u21-holdet som blot 15-årig. I følge flere kilder, skulle United nu have set nærmere på angriberen, og skrevet kontrakt med Kanu.

Og den unge angriber fik en fornem debut i den røde trøje, da han to gange stod på rette sted i straffesparksfeltet. To mål i første kamp, og godkendt præstation af Kanu, der kan blive den angriber u18-holdet har manglet på det seneste.

UNITED: Illias Moutha-Sebtaoui; George Tanner, Lee O’Connor, Max Dunne (51′ Luca Ercolani), Jake Kenyon; Ethan Hamilton, Callum Whelan; Darren Buffonge, Angel Gomes, Indy Boonen (71′ Faustin Makela); Idris Kanu (65′ Kanye Roberts).

Reserver: Max Johnstone, Jake Barrett.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schweinsteiger udeladt fra EL-truppen

Næste artikel

Det engelske landshold sender Shaw hjem

ANNONCE