U18: Uafgjort i premieren

Der var masser af mål i begge ender, da Uniteds u18-talenter i dag åbnede sæsonen hjemme mod Derby.

Sidste sæson var en fantastisk en af slagsen for Uniteds u18-mandskab, der vandt den nordlige række og var et af de mest scorende hold overhovedet på dette niveau. Flere af spillerne var med Mourinho og co på pre-season tur i USA, ligesom træner Kieran McKenna er rykket op som del af førsteholdets stab.

Nu er det Neil Ryan der står i spidsen for u18-truppen, og han fik i dag chancen for at stå i spidsen for holdet i den første kamp i denne sæson. Derby County kom forbi Carrington, og det blev et festfyrværkeri af en kamp med masser af mål og perioder med pænt spil.

Mason Greenwood var forrygende sidste sæson, og startede denne sæson som lyn og torden. To mål blev det til i dag for Greenwood, der dog også brændte et straffespark og kunne have lavet fire/fem kasser, havde det ikke været for en storspillende Derby-keeper.

Opgøret endte 3-3, efter Derby i overtiden fik udlignet på et straffespark, da Ben Hockenhull kom skævt ind i en tackling. United havde et par debutanter med på dette niveau, men også flere af profilerne fra sidste sæson. Her leverede midtbanedynamoen Dylan Levitt endnu engang en fremragende præstation centralt på banen, mens også Greenwood og Ramazani var stærke offensivt. Højreback Ethan Laird viste også prøver på sit enorme potentiale.

Næste kamp for u18-holdet er lørdag 18.august, når Neil Ryan og co skal en tur til Liverpool.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-spillere på udlån

Næste artikel

Startopstillingen til premieren mod Leicester

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share