United-spillere på udlån

I løbet af den kommende sæson vil vi på Oldtrafford.dk følge ugentligt op på de United-spillere, som er udlejet

Manchester Uniteds talenter bliver hvert år udlejet i håb om udvikling og spilletid. Denne sæson er ikke anderledes. Indtil videre er fire førsteholdsspiller udlejet.

Joel Pereira: Udlejet til Vitória Setúbal (Premeira Liga)

I sidste sæson fungerede Joel Pereira som klubbens tredje-målmand. Den 22-årige portugiser fik dog blot en enkelt kamp som indskifter mod Burton i Liga Cuppen. For at målmanden skal kunne holde sin udvikling lige, kræver det spilletid, hvilket et udlån kan råde bod på. Tilliden til den unge målmand skal man dog ikke tage fejl af. I 2017 skrev han under på en kontrakt med Manchester United, som løber til 2021 med mulighed for et ekstra år.

Vitória Setúbal havde en noget svingende sæson i fjor, hvor de faktisk var det hold, som lukkede flest mål ind i den bedste portugisiske række. Hvis Pereira spiller sig på holdet, må det sige,s at han får sin sag for. Omvendt får han mulighed for at vise sit værd og udvikle sig yderligere.

Cameron Borthwick-Jackson: Udlejet til Scunthorpe United (League One)

Den unge venstre back blev i sæsonen 2015 hevet op som en kanin af en hat af den forhenværende træner Louis van Gaal. Mourinho har indtil videre ikke ladet til at have samme tiltro til den 21-årige englænder, og han har derfor været udlejet, siden han kom til. Senest var han lejet ud til til Leeds United, hvor han kun fik en enkelt kamp. Netop af denne grund kan det tænkes, at Borthwick-Jackson i denne omgang er blevet udlejet til en klub, som ligger en division længere nede.

Scunthorpe United var i den seneste sæson tæt på at rykke op i Championship. De endte således på en femteplads, som betød, at de fik mulighed for at spille sig op i Englands næstbedste række. Den mulighed glippede dog, og holdet skal derfor forsøge at spille sig op på ny i den kommende sæson.

Timothy Fosu-Mensah: Udlejet til Fulham (Premier League)

Timothy Fosu-Mensah er en talentfuld ung herre. Det har han vist i glimt i Manchester United, som dog alligevel valgte at udleje hollænderen til Crystal Palace sidste sæson. Her fik han 24 kampe og høstede samtidig fin anerkendelse for sine præstationer, hvor han faktisk også blev lidt af en fan-favorit blandt tilskuerne på Selhurst Park. I denne sæson skal han igen prøve kræfter med den bedste engelske liga. Destinationen for udlejningen i denne omgang er Fulham.

Fulham er netop rykket op til Premier League og har faktisk hente flere spændende spillere på lejekontrakt. Udover Fosu-Mensah kan André Schürrle nævnes.

Axel Tuanzebe: Udlejet til Aston Villa (Championship)

Den 20-årige midterforsvarer har i sin foreløbige United-karriere fået fem kampe for førsteholdet. I den kommende sæson skal den talentfulde unge spiller forsøge at spille sig på Aston Villas hold. Noget, der ikke helt er fremmet for Tuanzebe, for han var faktisk også udlejet til klubben i den seneste sæson, hvor han kom til i januars transfervindue. Flere skader ødelagde desværre hans mulighed for kontinuitet. Alligevel må Aston Villa have været tilfredse med de fem kampe han spillede, siden de ønsker at leje ham på ny.

Aston Villa var i sidste sæson tæt på at rykke op i Premier League, men måtte se sig slået i oprykningsfinalen af Fulham. Det betyder, at de også i næste sæson skal forsøge at spille sig op fra Championship.

Her på redaktionen vil vi hver uge komme med opdateringer på, hvordan de udlejede spillere klarer sig. Yderligere vil vi også følge op, hvis der er flere spillere som bliver udlejet.  

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Rejsetilbud: Oplev United mod Everton i efteråret

Næste artikel

U18: Uafgjort i premieren

ANNONCE