U18: United uden profiler fik uafgjort mod West Bromwich

Manchester United U18 fik med en smule held skrabet et enkelt point hjem mod et veloplagt West Bromwich Albion-hold.

Efter et par svingende resultater skulle Manchester United U18 forsøge at finde momentum hjemme mod West Bromwich Albion. Træner Neil Ryan måtte op til kampen se bort fra en del profiler, hvilket desværre også kunne ses på spillet. Af disse profiler talte de vel nok to største, Mason Greenwood og James Garner, som er blevet rykket op til førsteholdet for en stund. Selvom United kun fik en enkelt point, er det dog et, som de vil være glade for.

Første halvleg var ikke den mest ophidsende affære, og var en stykke tid om at komme i gang. Ingen af holdene pressede synderligt på efter en scoring. Ikke desto mindre var det West Bromwich, som stod for kampens afbrænder, der hurtigt efterfølgende blev fulgt op af en fra Uniteds side. Sådan bølgende det lidt frem og tilbage, indtil få minutter før pausen. Ethan Galbraith slog en flot bold i dybden til Dion McGhee, som på fornem vist tæmmede bolden, og kastede sig frem for at sparke den i mål. Dermed kunne Neil Ryan og co. gå til pause med en spinkel føring.

Netop det førnævnte savn af profiler var stort i anden halvleg, hvor udeholdet pressede Uniteds talenter gevaldigt. Scoringen faldt derfor ikke overraskende 15 minutter inde i anden halvleg. West Bromwich var dog ikke blot kommet for et enkelt point, og de fortsatte derfor deres tunge pres.

Manchester Uniteds forsvar var presset i lange periode, men de kunne prise sig lykkelige for at heldet tilsmilede dem. På et frispark af McGhee formåede West Bromwichs Zak Brown at sparke bolden i eget net. 2-1 med 17. minutter tilbage af opgøret.

Heldet slap alligevel op tre minutter før tid for de unge Manchester-drenge, hvor West Bromwich Albion fortjent kunne sikre sig det ene point.

Med det ene point ligger Manchester United U18 fortsat på tredjepladsen med seks point op til rivalen fra Liverpool. De har chance for at indhente føringen d. 16 marts mod Newcastle United.