U21: De unge sikrede plads i LSC-finalen

Det var et ungt mandskab, der fredag sejrede i semifinalen i Lancashire Senior Cup mod Oldham Athletic.

I tirsdags sikrede u21-holdet en plads i elitegruppens top tre, og i dag skulle der spilles semifinale i en anden turnering, nemlig Lancashire Senior Cup. Et hold bestående af en blanding af de næstbedste u21-spillere og de bedste u18-spillere tog imod Oldham.

Som ventet var Manchester United det klart dominerende hold i hele kampen, og de kreerede masser af chancer. Efter 25 minutter blev Tom Lawrence nedlagt i Oldham-feltet, og angriberen scorede selv på det efterfølgende straffespark.

Et kvarter senere fordoblede Gyliano van Velzen føringen. Hollænderen rundede gæsternes keeper og øgede til 2-0.

Dominansen fortsatte efter pausen, hvor Mats Møller Dæhli efter 62 minutter gjorde det til 3-0 med en flot afslutning.

Sam Johnstone havde nærmest ingenting at lave i hele kampen, indtil der var gået 86 minutter. Her begik han en fejl og tillod Oldham at reducere til 1-3.

Det blev kampens resultat, og United er klar til finalen, som spilles i begyndelsen af næste sæson. Modstanderen bliver enten Manchester City eller Rochdale.

Manchester United 3-1 Oldham Athletic

25’ 1-0, Tom Lawrence (straffespark)

40’ 2-0, Gyliano van Velzen

62’ 3-0, Mats Møller Dæhli

86′ 3-1

Udskiftninger

68’ Ud: Ben Pearson – Ind: James Wilson

68’ Ud: James Weir – Ind: Andreas Pereira

75’ Ud: Reece James – Ind: Donald Love