U21: Fletcher hjalp United til sejr

United fik en god start på den nye u21-turnering, hvor man ude besejrede Stoke City. Darren Fletcher spillede hele kampen.

Darren Fletcher vendte for nylig tilbage til grønsværen, da han blev skiftet ind i en venskabskamp mod Aberdeen. I dag fik skotten så 90 minutter, da han og u21-holdet besejrede Stoke på udebane.

Stoke var en trussel det meste af kampen, og allerede efter fire minutter brændte det på for United. Michael Keane på højre back lod Andy Musungu snuppe bolden og lægge bolden ind til Mamady Sidibe. Sidstnævnte fik sendt en god afslutning af sted, men den ramte overliggeren til stor lettelse for Sam Johnstone, der ellers var chanceløs.

I stedet blev det hurtigt 1-0 til United. Ryan Tunnicliffe var trukket ud i højre side, og herfra lagde han bolden til Scott Wootton, der var gået med frem fra sin position i det centrale forsvar. Wootton sendte bolden mod mål med noget, der lignede en blanding mellem et indlæg og en afslutning. Alligevel blev Carlo Nash i målet snydt, og forsøget dalede langsomt ind i målhjørnet.

Joshua King kom frem til flere gode chancer i første halvleg, men den norske angriber var ikke skarp nok til at øge føringen.

Stoke blev holdt ude af en velspillende Johnstone i United-målet. Et hårdt og godt placeret hovedstød fra Musungu havde kurs mod netmaskerne, men Johnstones hurtige reflekser forhindrede scoring.

Efter pausen fortsatte Stoke med at presse på. Seks minutter inde i anden halvleg fik ”The Potters” bolden i kassen, men målet blev uforståeligt annulleret for en usynlig offside-kendelse.

Uniteds bedste mulighed i anden halvleg tilfaldt også King, men hans hovedstød var ikke velplaceret nok til at snyde Nash. Kampen endte 1-0 til United, som har fået en god start på turneringen. De resterende hold i gruppen har ikke spillet nogen kampe, så United topper stillingen på stående tidspunkt.

 

Stoke City 0-1 Manchester United

7’ 0-1, Scott Wootton (oplæg: Ryan Tunnicliffe)

 

Opstilling

Sam Johnstone

Michael Keane – Tom Thorpe – Scott Wootton – Tyler Blackett

Larnell Cole – Ryan Tunnicliffe – Darren Fletcher – Jesse Lingard

Davide Petrucci

Joshua King

 

Bænk

Pierluigi Gollini, Frédéric Veseli, Michele Fornasier, Adnan Januzaj, Tom Lawrence

 

Udskiftninger

68’ Ud: Davide Petrucci – Ind: Michele Fornasier

90+1’ Ud: Joshua King – Ind: Tom Lawrence

90+2’ Ud: Jesse Lingard – Ind: Frédéric Veseli

 

Forrige artikel

Ungdommen starter sæsonen

Næste artikel

U18: Dårlig start på sæsonen

ANNONCE