U21 har overgået forventningerne

Warren Joyce er stolt af hans unge spillere, der har gjort det bedre end forventet i denne sæson.

Uniteds u21-hold vandt mandag på White Hart Lane over Tottenham, og kan med en sejr i dag på Old Trafford mod Norwich spille sig meget tæt på en plads i top fire, og dermed være en del af slutspillet.

Det er bedre end forventet, og manager Warren Joyce er da også godt tilfreds med holdets udvikling.

– Målet i denne sæson var en plads i den øverste del af tabellen, og sikre os at være med i den bedste række til næste år. Det er gået bedre end forventet, og vi vil bare bygge videre på dette. Det er en ung gruppe spillere, og det er næsten ærgerligt at der er pause om lidt, siger Joyce i følge manutd.com.

I mandagens kamp mod Spurs stillede hjemmeholdet op med flere spillere med Premier League-erfaring. Netop det at møde erfarne modstandere er altid gavnligt for de unge talenter mener Joyce.

– Jeg har sagt det igen og igen, og gentager mig selv til jeg bliver blå i hovedet. Det er fantastisk for unge spillere at møde erfarne spillere, og Spurs gjorde det godt mod os, og tvang os til masser af løb.

– Hvis man ser på flere andre hold i toppen af tabellen har de hjemkaldt udlånte spillere, for at slutte godt af. Vi har gjort det omvendt, og har mange afsted på lån og arbejder derfor med et ungt hold. Det giver dem en masse erfaring og de lærte en masse af kampen mod Tottenham, hvor vi specielt i anden halvleg var gode, udtaler Warren Joyce til manutd.com.

Forrige artikel

U18: Ungt hold tabte i Sunderland

Næste artikel

Squeaky-bum time har fået ny betydning

ANNONCE