U18: Ungt hold tabte i Sunderland

United gav debut til et par u15 og u16-spillere, da Paul McGuinness og co i går tabte til Sunderland.

United startede kampen mod Sunderland med det der reelt er et u17-hold. Dette var dels en konsekvens af en række skader, dels da flere normale u18-spillere er i Skotland til venskabskamp mod Dundee, og dels for at se frem mod næste sæson.

Det unge hold gjorde det fint, og kunne med lidt mere held have fået point med hjem til Manchester. Kampen gav debut på u18-niveau til både James Blanchfield og Tyler Warren, begge måtte dog udgå med skader undervejs. Der var også debut til stortalentet Faustino Makela på bare 14 år.

United så ud til at måtte gå til pause bagud med 1-0, men kort før sidste fløjt i første halvleg sendte Marcus Rashford et brag af et langskud i nettet. Et af årets bedste mål fra den unge midtbaneprofil.

I anden halvleg kom Sunderland atter foran, inden Ruari Croskery udlignede få minutter efter. Men med få minutter tilbage af opgøret lykkedes det så hjemmeholdet at score og vinde kampen med 3-2.

United spillede en fin kamp, og alle de unge talenter gjorde en god figur. Specielt Dean Henderson i målet havd flere gode redninger undervejs.

Sunderland u18 3 – 2 United u18: Dean Henderson; Tyler Warren (38′ James Blanchfield) (69′ Faustino Makela), Charlie Scott, Axel Tuanzebe, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley, Tosin Kehinde, Marcus Rashford, Jordan Thompson, Ruari Croskery, Demetri Mitchell (52′ Oliver Rathbone).

Ubenyttede reserver: George Dorrington, Johnson.

Agent: Kroos bliver i Bayern