U21: Målløs affære mod Sunderland

For første gang i sæsonen sejrede u21-holdet ikke, men spillede i stedet 0-0 på udebane mod Sunderland. Ángelo Henríquez spillede 74 minutter.

I sæsonens tre første ligakampe blev det til lutter sejre for Uniteds u21-hold. I aften var fjerde forsøg, og her var ”de røde djævle” heldige med deres ene point.

Det var et svækket hold, der var draget til Sunderland, eftersom både Michael Keane, Scott Wootton, Jesse Lingard og Ryan Tunnicliffe var taget med førsteholdet til Rumænien. Ángelo Henríquez var udset til at starte på bænken, men en skade i opvarmningen til Marnick Vermijl banede vejen for den chilenske angriber, som dermed startede i front.

Sunderland var det bedste hold kampen igennem, og de skabte klart flest muligheder. Connor Wickham fik testet United-defensiven ad flere omgange i første halvleg. Billy Knott fik en chance, som han kanonerede over mål, og Adam Reed udfordrede Sam Johnstone med et skud fra lang afstand.

Først i slutningen af første halvleg virkede United-offensiven en smule truende. Joshua King snuppede bolden fra Blair Adams og løb hurtigt mod mål. Han afsluttede selv, men desværre lige på keeperen.

Henríquez havde et enkelt godt forsøg efter pausen. Han modtog bolden fra King og rundede Liam Marrs, inden han sendte et fladt skud mod mål.

Venstrebacken Robbie Brady gik med frem og sendte et glimrende forsøg af sted med sin højre fod. Brady måtte kort efter lade sig udskifte med en skade. Efter 74 minutter forlod også Henríquez banen efter sin første start i klubben.

Hjemmeholdet fik en stor mulighed i kampens slutfase, men Ryan Noble, der scorede fire mål mod United i sidste sæson, fik ikke overlistet Johnstone. Kampen endte 0-0, og det ubesejrede United-hold ligger fortsat på førstepladsen i rækken.

Udskiftninger

66’ Ud: Robbie Brady – Ind: Tyler Blackett

74’ Ud: Ángelo Henríquez – Ind: Reece James