Overblik over de udlånte

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Royal Antwerpen vandt 2-0 over FC Brussels, og det var med Gyliano van Velzen på måltavlen for første gang på seniorniveau. Den unge hollænder, der i sidste sæson scorede otte mål på akademiniveau, og blev skiftet ind i tre kampe for reserverne, cementerede sejren med sin scoring til 2-0. Luke Giverin fortsatte også med at imponere med endnu en god præstation for belgierne.

Sir Alex Fergusons søn, Darren Ferguson, orkestrerede en meget overraskende 3-1-sejr til sit nedrykningstruede Peterborough-hold over Ben Amos og Hull City. Det var Peterboroughs første point i otte kampe, hvorfor de stadig befinder sig på sidstepladsen i Championship.

Coventrys nye træner, Mark Robins, var langt fra tilfreds med sit holds præstation i weekenden, selvom de hentede den første sejr med ham i spidsen. ”Det var en af de værste fodboldkampe, jeg har set i mit liv,” sagde Robins om Reece Brown og hans holdkammerater efter kampen. De vandt på trods af kritikken 1-0 over Browns tidligere låneklub, Oldham Athletic.

John Cofie er gledet ud af startopstillingen i Sheffield United, men han blev dog skiftet ind med fem minutter igen i opgøret, der endte 1-1 mod Notts County i League One, mens Fabio da Silva stadig ikke er i stand til at hjælpe Queens Park Rangers ud af deres krise grundet en fiberskade.

Forrige artikel

U21: Målløs affære mod Sunderland

Næste artikel

Fergie-løfte: Defensiven bliver ikke værre

ANNONCE