Rafael: Sociedad vil angribe os

Den brasilianske back forventer at komme på hårdt defensivt arbejde når Sociedad i morgen gæster Old Trafford.

United fører Champions League pulje A med fire point, mens Real Sociedad har nul point efter de to første kampe. Nu venter så et par kampe mellem de to hold, første opgør spilles i Manchester i morgen.

Med en sejr vil United for alvor ligge lunt til at gå videre fra puljen, mens Sociedad formentlig vil være tæt på at have udspillet sine muligheder. Derfor forventer Rafael da Silva at det vil være et offensivt indstillet spansk hold der gæster Old Trafford.

– De vil komme her for at vinde. Spanske hold plejer ikke at trække sig tilbage på banen og forsvare sig, de vil altid angribe. De var tæt på at få uafgjort i Leverkusen, og det vil uden tvivl have givet dem lidt blod på tanden, siger Rafael til United Review.

God start i Champions League

Mens det har knebet med resultaterne i den hjemlige Premier League, har United fået en bedre start i Europa. Rafael er tilfreds med måden United er kommet fra land i årets Champions League.

– Vi har gjort det godt indtil videre. Vi var tilfredse med vores præstation mod Leverkusen, og så var det vigtigt at komme fra Shakhtar Donetsk med et godt resultat. Det klarede vi. Vi har spillet noget god fodbold indtil videre i denne turnering, og det vil vi holde fast i, siger Rafael.

Mens United måtte nøjes med 1-1 i weekendens kamp mod Southampton, fik Real Sociedad en bedre optakt til morgendagens kamp, da de slog Valencia med 2-1 på Mestalla.

Forrige artikel

U21: Målløst på Goodison

Næste artikel

Vermijl håber på chancen næste år

ANNONCE