U21: Sejr hjemme mod Chelsea

Uniteds reserver var i går aftes i aktion mod Chelsea, i en kamp hvor United havde spillere som Rafael, Young og Valdes med fra start.

United vs Chelsea er altid en stor kamp, også selv om det er på u21-niveau. Sidste år stod finalen på dette niveau mellem netop disse to klubber, som i går aftes mødtes i Leigh.

Træner Warren Joyce havde et par normale førsteholdsspillere med på holdet. Victor Valdes var endnu engang på mål, Rafael var med i forsvaret sammen med Tyler Blackett, og Ashley Young spillede en times tid på kanten.

Omvendt havde Chelsea et par store talenter med i deres trup. Blandt andet angriberen Dominic Solanke, som af Jose Mourinho er udråbt til et af engelsk fodbolds største angrebstalenter. Og netop Solanke var på pletten kort inde i anden halvleg, da han med sit 26.sæsonmål bragte gæsterne i front.

United fik herefter sat sig lidt bedre på tingene, og specielt James Weir skabte flere gange muligheder i offensiven. Andreas Pereira var også involveret flere gange, og hans frispark efter lidt over en times spil blev rettet kraftigt af på vejen, og snød total Chelsea-keeperen, der var chanceløs.

Få minutter før tid var United endnu engang farlige på frispark. Denne gang var det anfører Tom Thorpe, der endnu engang leverede en stærk præstation, som headede et frispark fra Pereira i nettet. Godt comeback af United, og fin sejr over et af de bedste u21-hold i ligaen.

Hvordan gik det så førsteholdsspillerne? Young fik en times tid i benene, og er nok på bænken onsdag mod Burnley. Han var bedre defensivt end offensivt i går mod Chelsea. Blackett var involveret i Chelsea-scoringen og var ikke sikker i bagkæden, hvor makkeren Thorpe var markant bedre. Godkendt præstation af Valdes og Rafael.

Med sejren er United nu oppe på siden af Chelsea i toppen af ligaen, begge hold har 21 point efter 12 kampe. Southampton har på 3.pladsen også 21 point, men har spillet en kamp mere. United møder næste uge Everton.

United: Valdes; Rafael da Silva, Tom Thorpe (cpt), Tyler Blackett, Reece James; Joshua Harrop, Liam Grimshaw; Ashley Young (59′ James Weir), Andreas Pereira, Nick Powell; Ashley Fletcher (65′ Donald Love).

Reserver: Joel Pereira, Andy Kellett, Matthew Willock.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

U18: United ude af Youth Cuppen

Næste artikel

McGuinness roser udlånte talenter

Relaterede artikler
Total
0
Share