De seneste Pogba-rygter

Her følger vi op på de rygter, der har været omkring Paul Pogba de sidste par dage.

Paul Pogba har været en omdiskuteret herre denne sommer. Efter flere store gennembrud i sagen, er der på det sidste ikke sket det store. Her følger vi op på, hvad de forskellige medier har sagt de sidste par dage.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

France Football skrev i går, at Pogba og agenten Mino Raiola ville mødes i Miami, hvor franskmanden er på ferie, for at diskutere aftalen omkring Manchester United.

Det italienske medie La Gazzetta dello Sport melder ligeledes, at Raiola og Pogba mødtes. De mener, at Pogba vil skrive under på en 5-årig aftale.

Paul Pogba bekræfter i hvert fald, at han mødtes med sin agent, da han på Instagram lagde et billede op af de to, hvor de sidder i en pool og griner. Under billedet skriver han “Vi siger det hele uden at sige noget.”

Der har været problemer med, hvem der skal betale til Mino Raiola. United har eftersigende været villige til at betale halvdelen af beløbet. Dette nægter Juventus, der mener, at United bør betale det hele eller, at Pogba selv kan betale.

Gazzetta dello Sport melder dog, at der snart kan findes en løsning på dette, og at handlen kan blive offentliggjort i slutningen af denne uge.

De mener, at Juventus i dag har bedt om ca. £100 millioner for at afslutte handlen. Der skulle derfor kunne komme endnu et gennembrud i handlen i dag.

Den meget troværdige italienske journalist Gianluca Di Marzio skriver også, at Mino Raiola i dag er vendt hjem til Italien efter hans besøg i Miami, og vil mødes med Juventus for at diskutere Pogba-sagen.

Han skriver dog, at midtbanespilleren kan ende med at blive hos Juventus, hvis United ikke efterlever deres krav.

Sky Italia mener, at Juventus først vil have lukket handlen med Napoli omkring Gonzalo Higuaín før de vil kigge på Uniteds nye bud, der netop skulle være på £100 millioner.

De mener dog, at klubberne stadig forhandler om, hvem der skal betale agenten.

Premium Sport, der er en del af Mediaset, siger, at aftalen vil blive lukket på onsdag med en transfersum på £100 millioner.

Det bliver derfor spændende at se om, der sker noget nyt i sagen i løbet af i dag og i morgen.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Dagens transferhistorier

Næste artikel

U21: Sikker sejr mod Salford

ANNONCE