U21: Tæt løb om titlen

Uniteds u21-hold kan i aften tage et vigtigt skridt i kampen om det engelske mesterskab på u21-niveau.

Mens det nu rent matematisk er umuligt for Louis van Gaals tropper at vinde Premier League, er det fortsat muligt for u21-holdet. Warren Joyce og hans unge talenter skal i aften op mod Middlesbrough på Old Trafford.

Uniteds rivaler til førstepladsen er Sunderland, der i aften spiller ude mod Tottenham. Det er Sunderlands sidste kamp i sæsonen, mens United har tre kampe tilbage, vel at mærke efter aftenens kamp.

Så mens det har svinget en del med resultaterne og spillet på både u18-holdet og på førsteholdet, har u21-mandskabet leveret varen. Og træner Warren Joyce har da også modtaget masser af rosende ord igennem sæsonen, hvor en stor del af hans unge talenter har fået chancen hos van Gaal.

Joyce selv ser nu lidt tilbage på en sæson, som kan ende med tre trofæer.

– Vi har en spændende afslutning nu. Uanset hvad der sker, har det været en fantastisk sæson, med alle de spillere vi har fået igennem og som har smagt på livet på førsteholdet.

– Hvis man spiller her i klubben skal man konkurrere om trofæerne, og vi er lige i øjeblikket med i kampen om titlen i ligaen, og vi er i to cup-semifinaler. Det er kravene her, og vi er med hvor det er sjovt – der hvor man kan vinde noget, siger Joyce til manutd.com.

United ventes at give spilletid til Wayne Rooney i aftenens opgør, efter Louis van Gaal i går lod en bemærkning falde, om at Rooney formentlig vil få en times tid i dag, før han kan komme i betragtning til førsteholdet.

Foruden aftenens opgør mod Middlesbrough, mangler United tre udekampe i denne sæson. Tottenham, Southampton og Chelsea venter på United, der pt er fire point efter Sunderland i ligaen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LvG: Stadig med i ræset

Næste artikel

Sky: Zlatan vil gerne til United

Relaterede artikler
Total
0
Share