LvG: Stadig med i ræset

På trods af nederlaget til Tottenham tror Manchester United-manager Louis van Gaal stadig på, at holdet kan slutte i top fire.

Søndag aften led Manchester United et tungt 3-0-nederlag til Tottenham på White Hart Lane. Alle tre Tottenham-mål blev scoret inden for seks minutter i anden halvleg, og det frusterer manager Louis van Gaal, der var tilfreds med præstationen, indtil det første mål.

– Indtil det første mål var vi som minimum lige. Den største chance var til os ved Anthony Martial, en stor chance. Vi gav det første mål væk, en fejlkommunikation, og så på fem minutter var vi ude af kampen, siger Louis van Gaal ifølge BBC.

– Det andet mål var fra en dødbold, hvor vores bedste spiller i hovedspillet tabte en duel. Men det var også et fantastisk hovedstød fra Alderweireld. Det må ikke ske, men det gjorde det, lyder det fra manageren.

Manchester United er nu fire point fra Manchester City, der lige nu ligger på den Champions League-givende fjerdeplads. Manageren har dog ikke opgivet håbet.

– Alle kan tabe til alle, så vi er stadig med i ræset (om top fire, red.). Selvfølgelig bliver det sværere, når man taber, fordi man skal lukke hullet igen, erkender hollænderen.

Ashley Young gjorde comeback for United efter flere måneder ude med en skade, men blev til manges overraskelse sat i angrebet.

– Jeg ville have flere løb i dybden, fordi vi i første halvleg ikke havde en spids i angrebet. Det var årsagen, forklarer manageren.

Næste opgave for Manchester United er endnu en kamp i London, hvor West Ham midt i ugen tager imod i FA Cup-omkampen.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pochettino: Perfekt præstation af os

Næste artikel

U21: Tæt løb om titlen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share